Parkeergarage “stress”

We zijn in België en hebben net geparkeerd bij een parkeergarage. Wanneer we bij de uitgang komen, zien we dat we hier alleen met cash kunnen betalen. “Geen cash op zak? Betaal dan bij de andere ingang.” Prima, doen we dat. We gaan ergens lekker buiten zitten en bestellen een koffie en een taartje. Grappig dat je nu op andere dingen let bij het uitkiezen van een ‘tentje’. Kunnen we de kinderwagen hier parkeren? Kan Marthe wel in de schaduw? Beide check!

Na de koffie doen we een klein rondje door het stadje, maar echt boeiend is het niet. We besluiten om weer lekker terug te gaan naar het huisje. Althans, dat proberen we. We hebben allebei niet zo goed opgelet waar de parkeergarage zat, haha! Bovendien moesten we ook nog een andere ingang zoeken. 

Na een kwartier zoeken (waaarom zijn die ingangen soms zo verstopt? Haha!) vinden we de “verkeerde” ingang. We zijn allebei moe en na wat heen en weer gediscussieer over of we wel of niet de andere ingang moeten zoeken, vind ik ineens €20 in m’n telefoonhoesje. Yes. Gewapend met m’n cash stop ik het parkeerkaartje in de automaat. “U kunt gratis uitrijden.”

Oh. Dat kan natuurlijk ook, hahaha. In België mag je kennelijk soms 1,5 uur gratis staan in de parkeergarage, ideaal! De auto vinden we gelukkig meteen en rijden vrolijk terug naar het huisje. 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    20 juli 2022 / 6:57 am

    Heette die fim niet ‘Much about nothing’? Die titel past wonderwel bij jullie parkeeruitrijstress… Voor nothing de garage uit en so much gezoek en spanning!!!
    (herkenning: zus Kicky en ik zochten ons ongans naar de parkeergarage-ingang in Haarlem, wat een gedoe!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge