Papieren huwelijk! (2 jaar getrouwd)

Gisteren, op 7 februari, vierden we ons tweejarig huwelijk. Aan de ene kant klinkt het ‘pas’ als twee jaar, maar met ons 13 jaar samenzijn voelt het ook wel weer alsof het altijd zo geweest is! 🙂

Omdat een trouwdag op een maandag het toch nét niet helemaal is, zijn we afgelopen weekend heerlijk samen weggeweest naar Zeist. We sliepen in hotel Woudschoten, een heel groot hotel op een mooi stukje natuur!

Overdag hebben we flink wat baby-inkopen gedaan bij de Prénatal en Hema en ‘s avonds hebben we heerlijk (preggie proof) sushi gegeten. We genieten er ontzettend van om nog even met z’n tweetjes te zijn, maar we zijn nu ook wel erg nieuwsgierig aan het worden naar onze dochter!

Gisteren hebben we met Dorinde op Marquette weer onze jaarlijkse ‘shoot’ gedaan. Ik deel nog twee foto’s met jullie, waar onze dochter vast ook wat subtiel op staat… 😉

Op naar een leren huwelijk, inclusief kind! Hihihi.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. omarij
    8 februari 2022 / 8:41 am

    Van papier naar leer – – – wist niet dat 2 jaar getrouwd zijn papier heet🤗. Wat wordt dan 4 en 5 enz. genoemd?
    Papier vieren in Zeist, sjiek toch? Jullie maken er wat vab! En jullie dochtertje genoot mee, duidelijk te lezen uit die bijgaande lieve foto’s: nogmaals van harte met jullie papieren huwelijksdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge