Papier hier!

Het is zaterdag en ik spreek met Thomas af dat ik na mijn Zumba les nog even naar de HEMA rijd om de pakketjes op te halen. Ik heb voor mezelf een jurk van Vinted daarheen laten sturen en bij de HEMA heb ik een babybadje besteld. Omdat het zaterdagochtend is, is het heel erg druk in het centrum. Ik ben blij dat ik een parkeerplek heb gevonden, ongeveer vier minuten lopen vanaf de HEMA.

Wanneer ik bij de kassa aangeef dat ik mijn pakketjes op kom halen, moet ik daarna wel erg lang wachten totdat ze uit het magazijn opgehaald zijn. Na 5 minuten zie ik de medewerker met een karretje teruglopen met daarop een ENORME doos. Oh jee, haha.

“Ehh, is hij zwaar?” Ze moet lachen. “Nee hoor, het weegt bijna niks! We hebben alleen niet zo veel verschillende verpakkingsdozen, dus hij is in een enorme doos gestopt.” Ik wijs naar m’n buik en geef aan dat m’n auto best een stukje verderop staat en dat dit heel onhandig sjouwen is. Ik overweeg om Thomas te bellen of hij me kan komen redden, haha. “Zal ik hem anders uit de verpakking voor je halen?” Jeetje wat een goed idee.

Best een handige ‘tas’, zo’n babybad. Ik heb m’n andere pakketje en m’n telefoon en sleutels er ingelegd en loop terug naar de auto. Het weegt inderdaad bijna niks, top. Een bijkomend voordeel: het oud papier is toevallig nét opgehaald, dus dit scheelt enorm voor onze papierbak die maar eens per maand wordt geleegd.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. omarij
    15 december 2021 / 8:20 am

    Een meedenkHema, wat aardig! Leuk verhaal ook om later je dochtertje te vertellen hoe mama met haar nieuwe en al uitgepakte badje over straat liep… 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge