Overnachting in Zandvoort

’s Avonds besluiten we om naar een Italiaans restaurant te gaan en we pakken ons goed in tegen de gure wind. Vol goede moed stappen we de warme receptie van het hotel uit en lopen naar buiten richting de restaurantjes. Na een minuut of vier lopen doemt daar de Italiaan in de verte op. Flinke neonlichten knipperen aan de buitenkant en we kijken elkaar aan: willen we dit? We besluiten om even vanaf de overkant naar binnen te gluren en dan te kijken of we er willen eten. Vertwijfeld staren we even later naar binnen: oké, het zal vást lekker zijn, maar dit ziet er uit als een afhaalrestaurantje.

We besluiten weer terug te gaan naar het hotel. Op zich niet zo’n ramp: er zit een veelbelovend sushirestaurant in dit hotel. Voor ons sushiverslaafden natuurlijk een ideale eetgelegenheid, ware het niet dat we vorige week al sushi hebben gegeten en vrijdag (vandaag) ook weer sushi gaan maken. Net wanneer we ons omdraaien zien we echter dat de naam van het afhaalrestaurant helemaal niet overeenkomt met ons opgezochte restaurant. “O, wacht, dáár is het goede Italiaanse restaurant!” Opgelucht lopen we naar het restaurant waar het er wel gezellig uit lijkt te zien. We beklimmen de trap en zien het bordje closed daar hangen.

Oké, sushi it is! 😀

En heerlijk dat het smaakt! Het is een heel gezellig restaurant, ingericht met een strandthema. In plaats van de all-you-can-eat die we gewend zijn, is dit een restaurant waar je à la carte moet bestellen. Samen bestellen we een paar rolls en ze zijn top!

De volgende activiteit op de planning is het Holland Casino! Bij ons hotel hebben we een gratis entreekaartje gekregen waar we uiteraard gebruik van moeten maken.

Bij de ingang dienen we ons te registreren met de identiteitskaarten: altijd wel weer even grappig met een tweeling. Omdat we onze gratis entree hadden, konden we ook een gratis clubpasje laten maken. Hierbij kregen we een fiche waarmee we op de roulettetafel een dinerbon kunnen winnen. Het registreren duurde door verwarring met onze namen uiteindelijk wat langer, waardoor we ieder een muntje voor een gratis drankje in onze handen geschoven kregen. Prima hoor 😉

Uiteindelijk won mijn zus de dinerbon, hebben we hier een heerlijk dessert en wat drankjes van gehaald en gingen we met ieder €10 winst weer naar het hotel. LEUK!

’s Avonds hebben we in bed nog Downton Abbey gekeken. Chill.

Thanks lieve parents voor deze overnachting! Bedankt lieve zus voor de gezelligheid!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge