(Op) vakantie in coronatijd! (ABC-blog)

Momenteel zitten wij in een vakantiehuisje op de Veluwe, dit bracht mij tot deze blog. Wie weet haal je er nog wat tips uit!

Airbnb is je grote vriend om een leuk vakantiehuisje te vinden.

Blender mee, hahaha. Ik zit nu in een smoothiefase ;).

Corona of niet: creëer je eigen vakantiegevoel!

Dorinde is ook gezellig mee, hahaha.

Eten bestellen! Wij bestelden een Poké Bowl.

Fietsen huren is een mogelijkheid. Wij deden dit trouwens niet, hahaha. #Plottwist

Gezelsschapsspelletjes! Wij nemen meestal mee: Triominos, Rummikub, Clever, Qwixx, Beverbende, Regenwormen en nog meer.

Huisje in de natuur: er zijn er zoooooveel in Nederland.

Ik ben op dit moment heel erg into gezond eten en leuke recepten uitzoeken. (Ook voor de Airfryer trouwens!) Mocht je nog een leuk recept hebben: deel het met me! 🙂

Je hebt de pakketbezorger vast al wel vaak gezien, maar: verras jezelf (of iemand anders!) met een leuk cadeautje! Mag ook best buiten de vakantie, hoor ;).

Kun je jezelf ergens in uitdagen? Bijvoorbeeld: deze maand een (of meerdere) boeken uitlezen, een (of meerdere) kamer opruimen of een nieuwe taal/spelletje/muziekinstrument/recept leren.

Luisteren naar podcasts. Ook erg leuk tijdens het wandelen! Mijn favoriete podcasts zijn nu: Dear good morning, JUST.talkaboutit en Omdenken. Je kunt het bijvoorbeeld via Spotify luisteren.

Muziek luisteren! Ik vind het zelf echt heerlijk om in Spotify bepaalde lijstjes te maken. “Loungemuziek” of “Werkmuziek” of …… Love lijstjes.

Netflixen. Tja, deze hoort er wel tussen. Ik kijk nu naar The Crown en naar Outlander.

Ommetje, mijn favoriete wandelapp. Elke dag probeer ik minimaal 20 minuten te wandelen en dat lukt makkelijk!

Puzzelen! Inmiddels weet je misschien dat ik een abonnement heb op Puzzelbrein. Ik word zo zen van alle puzzels, elke maand weer!

Quelles possibilités… 😉

Routine veranderen kan ook soms heel verfrissend zijn! Sowieso is mijn routine op vakantie vaak anders, maar probeer bijvoorbeeld eens wat eerder op te staan voor een leuke wandeling of een meditatie, hihi. (Laat je inspireren door positieve podcasts!)

Sporten! (Maar dan niet daarna kapot en dood zijn). Optimavita is een leuke website om thuisworkouts te doen. Vaak heb je niets nodig, soms een matje.

Tvprogramma’s terugkijken op Videoland! Ik hou best wel van TVshows als Married at First sight, Temptation Island (ja..), Prince Charming en Kopen zonder kijken.

Uit eten in je eigen huis: bestel een maaltijd van een restaurant en dek de tafel heel gezellig, je hebt het vast al eens gedaan. Schenk er een lekker drankje bij en voilà!

Veluwe! Mijn nummer 1 wat betreft vakantieplekken.

Wandelen!

Xxx: wees lief voor jezelf!

You’re responsible of your own positivity!

Zit er een leuke tip voor je tussen? Ik hoop het wel!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    25 februari 2021 / 8:19 am

    Tips genoeg, wat een tipabceetjes! Ga op m’n gemak je ganse lijst nogmaals na. Dat voor jou de q makkelijk invulbaar is is een feit, Mme! En de y is weer een plezierige Engelse letter, de x blijft mysterieus. Misschien nog even Chinees leren?
    Airnbn ze! Dank voor de leuke suggesties🤓

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge