Onschuldige crimineel

“Uw rijbewijs verloopt binnenkort”. Ja, dat is inderdaad alweer 10 jaar geleden! Ik denk niet dat ik m’n pasfoto van toen mag hergebruiken, dus er moeten even nieuwe komen.

“Wilt u nog een poging? Druk op de groene knop.” Ik druk direct op de groene knop. En daarna nog maar eens. Nou, de pasfoto’s in het fotohokje zijn verre van mooi. Sterker nog, ik lijk echt bést wel op een crimineel, haha. Ik kies de minst slechte foto en laat ze afdrukken. Vervolgens loop ik door naar de bieb waar ik nog een boek moet ophalen.

“Houd uw pas voor de lezer om het boek te lenen.” Ik houd mijn pasje ervoor. “Toegang geweigerd, neem contact op met een medewerker.” Over crimineel gesproken, hahaha. De medewerker heeft me uiteindelijk keurig geholpen. Ben wel blij dat mijn biebpasje nooit verloopt en ook geen pasfoto nodig heeft, anders had ik de volgende keer dat boek echt niet meegekregen haha!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    2 juni 2021 / 6:50 am

    Leven in een wereld van pasjes, met of zonder foto, verlopen of niet verlopen, werkend of niet werkend… aiaiai. Ze leverden jou weer een mooie blog op, die ik zonder pasje mocht lezen🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge