Om 21:21 op 21 januari in 2021 op de app: “heb jij al tweets? We kunnen ook voortaan doen.. minimaal 5 mini-anekdotes. – Oh ja, dat doen we! ;)”

1 – PRECIES OP HET MOMENT DAT HET BRUIDSPAAR ELKAAR ZOU ZIEN, ZETTE DAAN DE TV OP PAUZE. Ik had bewust de hoofdletters aan staan, nu gaat het wel weer. #timing #ditkunjenietdoen (Laura)

2 – Opvallend hoe weinig leerlingen de afkorting van hun docent weten. #surveilleren #toetsweek #wemakenkennelijkweinigindrukhahaha (Dorinde)

3 – Net ben ik naar boven “gejaagd” om daar maar verder te kleppen. Kreeg daarna wel weer lief een theetje. #vooruitdanmaar #groepsgesprekviatelefoon (Dorinde)

4 – Onze voordeur klemt HEEL erg. Vanmiddag was ik een beetje gefrustreerd en begon niet zulke hele aardige dingen tegen de deur te roepen. Volgende keer toch maar eerst checken of Thomas met z’n collega’s aan het bellen is via de luidspreker ;-). #oeps #hai #jamaardiedeur (Dorinde)

5 – Het lijkt net of je koffiezetapparaat opstijgt wanneer de bonen op zijn tijdens het malen. #Hatelijkgeluid #wieherkentdit? (Laura)

6 – Wanneer je iets opruimt en je denkt: “dat onthoud ik wel.” Nee. Doe het niet. #joggingbroekalmaandenkwijt #indesportla #goh #ikkomerteweinig #oepsie (Laura)

7 – Voordeel van de lockdown: het maakt niet uit wanneer je ‘leuke kleren’ in de was zitten. #nudusheerlijkinmijnjoggingbroek (Laura)

Minimaal 5 mini-anekdotes, pakkende titel voor het vervolg toch..? 😉 #Lessismore #Liefsvanons #Komenwegoedmeeweghe

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  22 januari 2021 / 8:34 am

  Met een klemmende voordeur en een opstijgend koffiezetapparaat raakt een mens de tel kwijt.
  En de joggingboek. En wie ben je als db. En zo.
  Maar dat 5=7 wordt 5=lockdownbesluit, prima!
  Mooi weekend meidjes🌹🤗🌹🤗‼️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge