Officieel zwangerschapsverlof!

Ik heb officieel zwangerschapsverlof, wat heerlijk! Ik ben nu 34,5 week zwanger en heb dus hopelijk lekker een aantal weken de tijd om nog even te ontspannen en de laatste dingen te regelen. We zijn met de dag meer benieuwd naar ons dochtertje :-).

Inmiddels heb ik de hydrofiele doeken alvast een keertje gewassen. Op het label heb ik gezien dat ze in de droger mogen, dus dat doen we. Met ongeveer alles wat maar te maken heeft met babies, lees/hoor je twee kanten. De één “verbiedt het” om dit in de droger te doen, de ander prijst het juist de hemel in. En dan wel of niet strijken? Nu al wassen of toch pas vlak voordat de baby er is? Misschien dat dit nog wel het “meest uitdagend” is van zwanger zijn, haha. We gaan het zelf ook maar gewoon ervaren en ontdekken :-).

Nadat ik de hydrofiele doeken uit de droger heb gehaald, weet ik in ieder geval één ding zeker: déze van de Prenatal kreuken mega mega mega erg na de droger: strijken is dan geen luxe meer maar echt een noodzaak, hihi.

Bij de volgende wasronde doe ik de laatste stapel hydrofiele doeken in de was en hang ik ze daarna keurig op. Wanneer ik de dag erna vol verwachting naar het resultaat ga kijken, valt me dat erg tegen. Vól met kreukels, haha.

Nou goed, gelukkig heb ik alle tijd om eventueel te strijken :-). 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    24 januari 2022 / 8:39 am

    Als jij dat op de bovenstaande foto bent, dan is jouw buik een prachtig kreukvrij bollend geheel!
    Wat apart dat hydrofieldoeken zo kreuken in de droger. Juist een droger staat er om bekend dat het wasgoed er bijna strijkvrij uitkomt. Meende ik tot nu toe.
    Zwangerschapsverlof, mooi, fijn, nog even wachten baby en dan……. ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge