Nou, lekker dan!

Ik heb ‘naar de tandarts gaan’ nooit vervelend gevonden. Tuurlijk, er zijn leukere dingen om te doen, maar vervelend vind ik het niet. Ook het laten trekken van mijn verstandskiezen een paar jaar geleden vond ik eigenlijk wel interessant. Toch denk ik er na vandaag een heel klein beetje anders over.

De tandarts staat over me heen gebogen en is met van alles bezig. Ondertussen zit de assistente ernaast en ze zijn gezellig aan het kletsen. Prima, heb ik tenminste iets om naar te luisteren. En dan zegt de tandarts het volgende. “Ja, ik merk eigenlijk sinds vandaag wel echt dat ik last heb van de wisseling van wintertijd naar zomertijd. Zeker nu ik ook minder slaap omdat mijn zoontje net vier weken oud is.” Vervolgens boort meneer er vrolijk op los. Goh. Ik geloof niet dat hij doorheeft dat ik dit nou niet de meest geruststellende gedachte ooit vind, maar ik besluit er niks van te mompelen (haha). 

Tip van de dag: ga niet naar de tandarts als de dag ervoor de zomertijd is ingegaan.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    12 april 2021 / 7:04 am

    Hele goeie tip. Mondmishandeling moet te allen tijde voorkomen zien te worden… hoop dat je tand-en kiesgaaf de tandartspraktijk hebt kunnen verlaten de dag nadat de zomertijd inging😬

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge