Nog één Eftelingblogje (Verrassingsweekend deel 4)

Zaterdag 26 november

Na het heerlijke ontbijt in het hotel lopen we weer rustig het park in. Wederom gaan we meteen de Vogel Rok in (tja, hij ligt wel érg op de route). We merken dat het nu al zoveel drukker is dan gisteren: Lidl bestaat 25 jaar en alle medewerkers mogen met hun gezin langskomen. Ach, we hebben gisteren al veel attracties gedaan en het heeft ook wel iets gezelligs, die drukte!

Vandaag gaan we verder nog in de Python, Max & Moritz, de Pagode, de Baron en de Piraña (de botsbootjes, vond ik wel een leuk idee). We hebben daarna echter zo’n natte broek, dat we besluiten om even terug te gaan na de hotelkamer (ik moet toch kolven). Heerlijk om dan even een douche te kunnen nemen en weer warm en droog het park terug in te gaan, haha! (Decadent is het ook wel ;)).

Vervolgens bezoeken we het Sprookjesbos, Diorama, het Efteling Museum en Raveleijn, een spectaculaire show met roofvogels en paarden. (Zie foto bovenaan).

Na deze dag heb ik mijn “Eftelingvitaminen” weer flink aangevuld, hihi. Met Aukje gaat het gelukkig ook heel goed: ze heeft een hele fijne dag bij oma gehad en is nu door tante Sandra (de zus van Daan) weer terug naar ons huis gebracht. Tante Sandra blijft in ons bed slapen en Aukje slaapt in haar eigen bed: perfect geregeld! We krijgen foto’s van een blij kind en we zijn echt zo dankbaar dat dit allemaal kan!

‘s Avonds eten we in een wat chiquer Sushi restaurant (Inchi in Kaatsheuvel: ook echt een aanrader!) en winnen we tenslotte nog €30 bij het casino aan de overkant, haha. Weer sluiten we af in het bubbelbad. Wat een topdag!

We besluiten om morgen weer vroeg huiswaarts te keren. Heerlijk om weer naar Aukje te gaan!

Het was geweldig. Bedankt lieve Daan!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    2 december 2022 / 8:39 am

    En jullie hadden bij dit Grootse Verwenweekend ook goed weer, zo te zien aan de haarscherpe heldere foto’s .Heel mooi.
    Boordevol Eftelinggeluk teruggekeerd en nu natuurlijk Aukje tot net zo’n Eftelingfanaatje laten opgroeien!😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge