Never dull photos #3

Een gebeurtenis valt niet altijd op een grappige manier te beschrijven. Soms zegt een foto dan ook meer dan woorden 😉

in Alkmaar is de molen momenteel flink ingepakt. Met mijn neefje had ik het erover: “dat is eigenlijk dus een zomermolen, hè? Hij heeft het nu heel koud, dus dit is gewoon zijn winterjas.”

“Ik doe het wel even in een bakje!” aldus mijn vriend. Went a little bit wrong. Hoe onsmakelijk het er nu ook uitziet… zonde is het wel van die lekkere noodles!

Nietsvermoedend kwam ik de deur binnen met wat boodschappen in mijn hand. Mijn vriend (die niet thuis was met valentijn) had me heel lief een valentijnskaartje gestuurd. Ik was daar zo van verrast, dat ik pardoes mijn boodschappen (ja, met chocoladereep -> home alone met valentijn) uit mijn handen liet vallen. Die tomaat heeft zeker gevoel voor drama.

De twee broertjes, hier net klaar met een gevecht. James doet net of hij Darcy niet ziet en Darcy voelt zich the big boss. 

De nieuwe snack: plantenwater.

Een week voor de toets heb ik de leerlingen uitgelegd over klinkerbotsingen in het Frans. De letter die dan wegvalt, vervang je met een apostrof. Misschien had ik ze dit woord ook moeten leren spellen 😉 Dit was in ieder geval een leuke verrassing tijdens het nakijken!

Meest schattige pistachenootje ooit.

De kinders. Post ik teveel kattenfoto’s? 😉

Volg:

2 Reacties

  1. 20 februari 2018 / 7:11 am

    Die kattenfoto op het eind is te lief. En kattenfoto’s kun je overigens nooit té veel plaatsen, hoor 🙂 Vooral die foto met de Valentijnskaart én boodschappen op de deurmat is leuk. Hoeveel indruk een Valentijnskaart wel niet kan maken, haha.
    Romy schrijft over.. Persoonlijke groei | Aan jezelf werken met 10 simpele tips!

  2. Gerdiemar
    20 februari 2018 / 8:38 am

    Acht anekdotetjes op de dinsdagmorgen en nog wel met anekdote-illustraties en wat een mooie! Hi hi, die apelstrof! En niks geen katten-te-veelpost hoor, ze zijn beeldschoon die twee, vooral als ze daar voor de deur zitten, uitkijkend naar? Hebben jullie de kleddernoodleboel nog gegeten of radicaal kleddernoodle weggegooid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge