Opmerkelijke artikelen, harige tandenborstel en stofzuigeraanval- mini-anekdotes van de afgelopen week

1 – Je leert elke dag weer bij. Nooit geweten dat lepels een ingebouwde weegschaal konden hebben, hahaha. #bolcom #fun (Laura)

2 – Ik vermaak me uitstekend vanavond. Er bestaat blijkbaar een pagina op bol.com met de meest opmerkelijke artikelen. Ik heb altijd al een DVD van een virtuele wasmachine willen hebben! Jij? (Laura)

3 – Ik geloof dat ik toch wel erg graag naar Schotland wil. De achtergrond is steeds zo mooi dat het nep lijkt. #Outlander #wauw (Laura)

4 – Vanmorgen beet ik tijdens het tandenpoetsen per ongeluk (en iets te hard) op de “haren’ van mijn tandenborstel en toen brak een deel af in mijn mond. Vies man! Nu wil ik dus een tandenborstel met extra stevige ‘haren’, je snapt waar ik aan het zoeken ben. (Laura)

5 – Ik open de voordeur nadat ik terugkom van een paar dagen weg. “Oh wow, hoi!” Ik ben zojuist bijna opgegeten door de robotstofzuiger die in de gang aan het werk is, haha. (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    26 februari 2021 / 8:39 am

    Goeie vriendjes met Bol.com! Zou je Schotland ook niet kunnen bestellen daar? Prachtland, nieuwe tandenborstel mee, robotstofzuiger thuis laten, die gaat daar z’n robottende gang maar.
    Neem de virtuele wasmachine wèl mee, handig voor onderweg. Fijne reis en let op je gewicht hoor, via die weegschaallepel. Want al die zalige scones met clotted cream nietwaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge