Sportuitdaging, gekke geluidjes en geschrokken leerlingen – mini-anekdotes van afgelopen week

1 – We doen een ‘wallsit challenge’ waarbij je zo lang mogelijk staand met je rug tegen de muur moet zitten, met je benen in een hoek van 90 graden. Darcy besloot dat die hoek een prima plek was om onder te gaan zitten, hahaha. #Extrachallenge (Laura)

2 – Thomas zit vol aandacht naar een voetbalwedstrijd op de iPad te kijken. “NOOOH!” Hoor ik naast me. Precies op het moment dat er bijna wordt gescoord, begint ‘Siri’ op de iPad te praten en wordt het even zwart op het scherm. #Momentgone. (Dorinde)

3 – Op school geven we nu ‘hybride’ les en helft van de klas zit nu op school stil te werken. Een leerling thuis heeft een vraag. “MEVROUW?” Schalt het door de speakers. Een paar leerlingen vooraan veren op en ik kan een schrikkreetje ook niet onderdrukken hahahhaa. (Laura)

4 – De vogels fluiten weer, yeahhh! En het goede nieuws is: we hebben een merel in de straat die robotgeluiden kan nadoen. Maar echt! Kom maar eens luisteren als je het niet gelooft. 😉 (Laura)

5 – Dirk heeft iets nieuws ontdekt: kamperen. Wanneer ik op de bank zit met een dekentje (elke avond, haha), komt hij er gezellig bij liggen. Of ik dan wel even m’n knieën op wil trekken zodat hij een beetje ruimte heeft. #yessir (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  12 maart 2021 / 8:15 am

  De neven Dirk en Darcy hebben dus dezelfde hobby: onder een menselijk holletje relaxen, waarbij de mens Laura het ongemakkelijker heeft,
  want staand hangend tegen de muur zonder benen, dan de mens Dorinde, zittend op de bank😜😜.
  2,3 en 4 zijn ook leuk: geluidsvariatie!
  Mooi weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge