Nesteldrang is toch een ding, pubquiz en smile to the camera – Mini-anekdotes

Camera, Oude Camera, Retro, Vintage, Fotografie

1 – Vanavond gaan we met een groepje meedoen met een digitale Lord Of the Rings Pubquiz. We noemen onszelf: ‘Daan and the Shiregirls.’ HAHAHA! Dit soort dingen houd je normaal misschien voor jezelf, he?

2 – Herkent iemand dit? :’D Ik heb vandaag nog geen enkel mailtje gekregen. Heerlijk hoor, maar toch stuur ik mezelf even een “test” mailtje om te checken of ik wel bereikbaar ben. Die komt gewoon binnen, top! #Heerlijk #Nietnodig

3 – Volgens mij zag ik net zo’n Google auto in de wijk rijden. Snel, de jaloezieën open en even wat leuks voor het raam zetten… 😉

4 – Onze voordeurbel is oostindisch … ongevoelig? De ene keer doet hij het wel, maar soms heeft hij geen zin. En dat met een nieuwe batterij! Bij een track & trace tijdsslot zit ik dus als een havik naar de deur te staren, haha.

5 – Het gaat vrij goed met de nesteldrang hoor: de commode is binnen! Nu een kleurtje uitzoeken voor de muur, verven maar en dan lekker die commode gaan inrichten. Ik ben immers al over de helft (21 weken, maar nog steeds… ;))

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    21 januari 2022 / 8:33 am

    Lord of the Rings Pubquiz, geen flauw idee, laat staan wat Daan en the Shiregirls is. Ouwe hap, deze fan…
    Erger dan geen mail krijgen is wèl mail, app en telefoon krijgen en niet kijken en niks horen omdat je (ik) het geluid hebt uitgezet. Missers.
    Muurschilder ze, fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge