Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #98

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Hahaha, ze letten dus allemaal wel goed op bij schrijfvaardigheid Frans. 😉 Ik zei twee weken geleden: “als je er nog iets extra’s aan toevoegt, kun je wat bonuspunten scoren. Bijvoorbeeld dat Titanic je favoriete film is ofzo.” Ik ga denk ik een filmavondje organiseren. (Laura)

2. En ze vinden wandelen in de bergen met hun ouders ook allemaal stom. Goh, toevallig hahahaha. #Hardopdenkenhelptwel #Teacherlife #Goedbezigjongens #Papmamikvondhetwelleukvroegerhoor (Laura)

3. Een stapel van zo’n 30 losse blaadjes een meter verder op het kastje gooien. Zo van dat lukt wel. #Helevloerbezaaid #bedtijd #slimpie (Laura)

4. Tip: ga een pizza niet snoozen. #lekkerkrokant (Laura)

5. Haha, Darcy ligt op bed en was z’n pootje aan het wassen toen ik binnenkwam. Hij staakte direct zijn proces en bleef mij met bungelende tong en omhooggehouden pootje aankijken. #zietergoeduitschat #kat (Laura)

6. “Er zit toch een gek smaakje aan hoor.” Twijfelend kijk ik naar mijn versgezette gember thee. Ineene valt het kwartje: ik heb de gember op de snijplank gesneden waar ik ook knoflook op heb gesneden. Mmmmmmm. (Laura)

7. Gelukkig is het niet onze eerste nacht samen. #airbnb #wcindeslaapkamer #weleenlekkerbed (Dorinde)

8. Zou dat hier wel normaal zijn? #Belgie #onverhardeweg #navigatiestuurtonszo #tochmaarevenkeren (Dorinde)

9. Wanneer we geparkeerd zijn, komen we erachter dat we hemelsbreed maar 600m verder van onze vorige parkeerspot staan. #tochachtminutenvoorgereden #rondjevandezaak (Dorinde)

10. Hartje tekenen is een beetje mislukt. #grotezwartevlek #namenophoutenhartje #bruiloft #hetisgoedbedoeld (Dorinde)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    14 april 2019 / 8:28 am

    De klasse(n)avonturen van een docent Frans met die Jane Austenkatjes en de Vlaamse(?) of Waalse(?) wegenavonturen van de houten hartjetekenende tweelingzus geven deze koude zondag een plezierige boost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge