Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #96

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Dat is nog eens feestelijk wakker worden! #kattenkotsbeneden #thanksguys (Dorinde)

2. Met een gordijnrails van 4 meter door een drukke straat lopen is best een uitdaging! #opgepast! #brederamen (Dorinde)

3. Expres teveel kleding bestellen zodat je ook weer terug moet naar de Aziatische supermarkt. #lekkereproducten #dhlpunt #retourneren (Dorinde)

4. Mijn vriend en ik zijn het niet eens over één decoratie-item in ons huis. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik het op de ene manier neerzet en dat mijn vriend het dan vervolgens verandert. #Lol #spelletje (Laura)

5. Na ruim 10 jaar samen te zijn, hebben mijn vriend en ik aardig wat inside jokes opgebouwd. Ik besloot ze op te schrijven. We hebben wat afgelachen en het was een sport om het lijstje langer te maken. Helaas heb ik het lijstje inmiddels weggegooid, oepssss. (Laura)

6. Darcy begint nu echt wel een negatieve reputatie op te bouwen hoor. Het begon bij roetvegen op zijn kattenhoofdje, vooruit. Tegenwoordig komt hij echter thuis met flinke sneetjes op zijn neus. De rode kater zag ik nog net triomfantelijk de hoek omgaan. #Vechtersbaasjes. (Laura)

7. Morgen is het weer zomertijd, mijn hoofd slaat nu al op hol. “Eigenlijk is het nu dan dus al…..” #Vooruitstrevendejetlag (Laura)

8. Ondanks dat Darcy dus een heus vechtersbaasje wordt, beschouw ik hem nog altijd als mijn kleine prinsje. Zo heb ik de stofzuiger net van ‘maximaal’ naar standje 1 gezet, zodat hij niet van het bed zou springen. Dus, pas jij je ook ff aan en denk je om je buurtreputatie? (Laura)

9. Een ziekenhuisserie kijken terwijl je tomatensoep eet blijft toch een beetje dubbel. (Dorinde)

10. Een paar druiven erachteraan en dan voel je je nog gezond ook. #zelfbedrog #paaseitjes #nogsteedsnietop (Dorinde)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    31 maart 2019 / 7:13 am

    James Darcy Rover Dirk: naast deze heren en naast paaseitjes, inside verdwenen grappen en zo nog een en ander beleefden jullie dan toch maar een wervelende laatste wintertijdweek: fijne zomertijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge