Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #95

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Wanneer je in de veronderstelling bent dat de vaatwasser schoon is en je enorme snuif in een bierglas neemt om dit even te checken. UHLL. #zurelucht (Laura)

2. Of je wordt door een voetganger ingehaald die je 10 minuten geleden voorbij was gereden met de auto. #bokkedruk #volgendekeerlopennaarwerk (Dorinde)

3. Afbeeldingen van kunstgebitten zijn best wel akelig. #blog #iew (Dorinde)

4. “Nee naar deze kroeg gaan we niet hoor, veel te veel cholesterol. Ehhh testosteron!” #kroegentocht #Zwolle (Laura)

5. Vriendin in de kroeg: “ik heb m’n haar in een vlecht, een shirt dat qua kleur lijkt op een blote buik en ik drink thee. Dat wordt niks meer vanavond.” (Vriendin)

6. In de kroeg drinken we het shotje “apenkop”, dat is een combinatie van dropshot, Pisang Ambon en een apenkopsnoepje. We hebben allemaal een perfect apensnoepje. Een vriendin schiet echter in de lach omdat die van haar nogal afwijkt. #albino #apenkop #waitfortthephoto (Laura)

7. In de stad Zwolle zijn we bezig met een foto-opdracht met (jawel) wegwerpcamera’s. We vragen een voorbijgangster (+-20 jaar) om ons op de foto te zetten. KLIK! “Wow, was dat het?!” #generatiekloof (Laura)

8. Ik pak mijn GoPro om van iedereen een filmpje te maken met hun eten. Vriendin: “Zeg, dat is niet helemaal volgens AVG hè?!” Een andere vriendin verstaat alleen: “huh, heb je nog trek?!” Vragende emoticon. “Aardappelen groente vlees, AVG?” #miscommunicatie (Dorinde)

9. Na een hele dag wandelen heb ik super veel klitten in mijn lange haar. Zus: “als je ze afknipt, kun je er oorwarmers van maken!” Waarop vriendin zegt: “bandje erom, klittenband.” #niveau #superbehulpzaamook (Laura)

10. Zitten we in een supergezellige kroeg, komt er na een tijdje toch het voorstel: “we kunnen ook thuis gaan dansen met chips?!” #wewordenoud #letsgooo (Laura)

Volg:

1 Reactie

  1. Gediemar
    24 maart 2019 / 8:17 am

    Weekje van veel Zwolse kroeg of Kroegse Zwol of yes we go? Of met klitten, zure bierlucht, kunstgebit (on)vrolijk in de file?
    Avontuurlijke zondag gewenst lieve blogsters….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge