Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #9

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. (24 juni) Zus: “ik ga even tanden poetsen hoor, even SOGgen.” Ik: “met andere woorden, ik moet naar huis?” Zus: “neehoor, m’n tandpasta is lekker.”

2. (25 juni) “Die overburen zitten echt de hele dag bij het raam te roken, ook saai zeg!” #kijktzelfaldeheledagnaarbuiten #glurenbijdeburen 

3. (25 juni) Ik zag een plukje kattenhaar op mijn bureau liggen dus ik pakte het om in de prullenbak te gooien. Was het plan. Het waaide m’n tas in. #bah

4. (25 juni) Het is 23:00 en er is iemand buiten het gras aan het maaien?!

5. (26 juni) Er fietst iemand langs die het liedje ‘sexy als ik dans’ keihard aan heeft staan. Spontaan ‘doe ik de ruitenwisser’ met mijn arm. Heel sexy.

6. (26 juni) Voor de ingang van ons gebouw kijkt een man mij verwilderd aan. Verbaasd zeg ik: “hallo.” Twee sec later snap ik zijn gekke blik: “hatsjoe!”

7. (27 juni) Leuk man, bloemen op tafel! Betekent wel dat er ‘s ochtends overal plasjes kots in huis liggen. #katten #nomnomnom #fetisj 

8. (27 juni) Vriend: “ik heb je stinkkaas uit de koelkast gehaald hoor. Het ligt nu op je bureau, in een vuilniszak. Onder dat schilderijtje weetjewel.”

9. (29 juni) Een oudere man, strak in pak, heeft op zijn telefoon als achtergrond zijn stoere baby kleinzoon met een zonnebril op. #cute! 

10. (29 juni) Bij m’n zus + vriend op bezoek. Alledrie keihard aan het werk: zus maakt een verslag, vriend stuurt mails en ik speel RollerCoaster Tycoon.

Volg:

1 Reactie

 1. gerdiemar
  2 juli 2017 / 8:58 am

  Welk tweetje is nou het leukst? Nummer 6 zie ik zó voor me…
  Nummer 10: is Roller Coaster Tycoon een solospel?
  Goed dat de katten een tuin gaan krijgen, kunnen ze buiten kotsen…
  Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge