Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #43

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Grrrrrrrrrrrr. #opgelicht #snoepautomaat #kinderbueno #5centduurderdanopdesticker #minderwisselgeldterug #firstworldproblems (Laura)

2. Oneeee, nu was onze 500e tweet een “grrrrrrrrrrrr”-tweet! Ehh… de kinderbueno was heerlijk! Elke cent waard hoor! 😉 (Laura)

3. Na 15 minuten boodschappen doen. “Eh Lau, is dat niet jouw telefoon?!” #oeps #opdeparkeerplaats #naastdeauto #hoedan?! (Laura)

4. “Jullie moeten een verslag van een A4-tje over jullie stagedag maken en dit volgende week inleveren.” De week erna krijg ik allemaal verslagen in lettertype 16. #Slimmeriken #Ikmoetookallesdichttimmeren #onderwijs (Laura)

5. Vanmiddag heb ik vijf minuten alleen maar nagedacht over een ‘tuttig’ synoniem voor instappen. Waarom weet ik niet meer, maar ik had het er heel druk mee. Opstijgen? Nee. Instijgen? Nee. #Ikzalwelvakantiehebben (uiteindelijk zocht ik ‘betreden’) (Laura)

6. Flatsssj! #doucheschoonmaken #kraangingperongelukopen #zeiknat (ingezonden)

7. Bij gebrek aan vrije handen pakken we die fles spa rood gewoon in als een baby’tje! #drievolletassen #danmaarinmijnjas #draagzakidee #proudmommy  (Dorinde)

8. “Wil je mijn auto lenen?” Mijn vriend heeft z’n auto niet nodig vandaag. “Graag! Staat je auto in de garage of in de vriezer?” #ijskoudbuiten (Dorinde)

9. “You gotta be intoxicated” klinkt het vanuit mijn autoradio. Net op dat moment ruikt het enorm naar boerderijmest buiten. #Toevallig #bijnahighvandiesterkegeur (Dorinde)

10. Ze moet wel heel lief zijn dat hij dat voor haar over heeft! #sigarettenrookinzijngezicht #samenopeenfiets #kannietlekkerzijn (Dorinde)

Volg:

3 Reacties

  1. Gerdiemar
    25 februari 2018 / 8:30 am

    Jullie waarnemingsvermogen: 👍🔝, wirwar aan beleving, laat je tijdens deze voorjaarsvakantie op heerlijke wijze verder bebloginspireren! It giet oan?

  2. 25 februari 2018 / 9:37 am

    Wat een mazzel dat je je telefoon toevallig zag liggen! Dat stageverslag doet me denken aan toen ik op de middelbare school zat. Ik deed het alleen andersom. Ik was wat lang van stof en gebruikte dan maar lettertype 9 om alles op een X aantal pagina’s te krijgen 😉
    Romy schrijft over.. Wat zou ik doen met een miljoen? (als zuinige ex-student)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge