Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #42

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Ik heb sinds vrijdagmiddag al hetzelfde liedje in m’n hoofd, best vervelend #hetantwoordopjevraagis #jajajajaja #kraantjepappie (Dorinde)

2. Een tweet erover schrijven maakt het er niet beter op #jajajajajaja #wienoemtzijnliedjenouzo (Dorinde)

3. Een aanbod voor nieuwe (dure) producten afslaan bij de schoonheidsspecialiste terwijl je wenkbrauwen worden geëpileerd. #gevaarlijk #hopelijkschietzenietuit ‘#perongeluk’ (Dorinde)

4. Ben ik de enige die allergisch is voor het woord “kikkerlandje”? (Laura)

5. Zo blij met mijn nieuwe meloensokken dat ik – ondanks mijn koude voeten – geen sloffen aantrek. #kruidvat #actie #gratissokken #bikkel (Laura)

6. Roze auto, okee. Harig, roze stuur, mmmmmm. Wimpers op de koplampen, uhhhhhhhl. EEN MAN ACHTER HET STUUR?! #mijnmondvielopen #hahaha #autovanznvrouw #noshame (Laura)

7. Waarom vond ik dit ook alweer een goed idee? #krappeparkeerplaats #garage #kanbijnamijnautonietuit#drieplekkenverderopveelmeerruimte (Dorinde)

8. Vriend kijkt olympische spelen in de bieb. We zitten in een stilteruimte. #hopelijkgebeurternietsspannends (Dorinde)

9. (Ingezonden door schoonmoeder): mijn kleinzoon riep vanochtend: “oma, oma, oma!” Toen ik niet snel genoeg reageerde, zei hij heel streng mijn voor- en achternaam. Hierop barstte ik natuurlijk in lachen uit en had hij mijn aandacht 😉 (Laura)

10. Vanmiddag had een man bij de Jumbo zijn zelfscannerspaarkaart vol. Hij juichte hardop met twee handen in de lucht, zijn puberdochter stond er wat gegeneerd naast. Jaloers keek ik naar de gespaarde appeltaart, daarna naar mijn nog bijna lege spaarkaart. #Jumbo #keepsaving (Laura)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  18 februari 2018 / 8:38 am

  Kraantje pappie???? Is dat iets als ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent’, wat ook onverdroten in de kop blijft hangen?
  Wou maar zeggen, hallo allebei, ben blij met jullie blogs. (hoor de melodie erbij hè) Dank!

 2. 18 februari 2018 / 9:47 am

  Haha, die roze auto! Je moet als man wel heel veel over hebben voor je vrouw om in zo’n wagen te rijden. Dat is nog een slag erger dan als autoliefhebber in een gezinsstationwagen rijden 😉
  Ik moest wel lachen om nummer 3. Hopelijk heb je je wenkbrauwen nog helemaal 😉
  Romy schrijft over.. 15 bijzonder leuke dingen om te doen in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge