Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #41

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Zo die kan wel een kauwgompje gebruiken! #prullenbak #opstraat #meur (Dorinde)

2. “Mevrouw? Er eh.. staat een meeuw op uw auto.” #boodschappendoen #parkeerterrein #readytopoop (Laura)

3. Samen met mijn vriend zit ik in een schattig restaurantje te lunchen. Het is heel klein, waardoor we dicht bij andere gasten zitten. Tegenover ons is een man wild bezig om zijn kroket te opereren. Zijn vrouw schud ernstig haar hoofd en zegt: “kijk schat, ik doe het altijd zo.” (Laura)

4. Een vrouw sjort aan haar koffer, maar ze krijgt de stang niet ingeklapt. Haar man schiet te hulp, maar ook hem lukt het niet de koffer in te klappen. Uiteindelijk stapt zoonlief uit de auto en staan ze met z’n drieën te klungelen. Nu springt ons stoplicht op groen. #cliffhanger (Laura)

5. Dat je dan stiekem toch best opgelucht bent dat “de paarse brief” niet voor jou is. #verkeersboete #gedeeldebrievenbus (Dorinde)

6. Iets afwassen om ruimte in de vaatwasser te besparen, om het vervolgens alsnog in de vaatwasser te zetten. #automatischepiloot #nuttig #not (Dorinde)

7. Waarom mag Harry wel de spreuk “Lumos Maxima” gebruiken, maar wordt hij mogelijk van school gestuurd als hij zijn tante met magie opblaast? (Ok, lullig voor die tante, maar dat terzijde..) #harrypotter #toververbod #kloptniet (Laura)

8. “Oh oeps, ik heb zojuist geliked dat iemand stilstaat aan de snelweg!” #nieuweapp #waze #snaphemnogniethelemaal (Dorinde)

9. Schattiggggg. Die scène dat de dikke dame zingt/krijst om het wijnglas te breken, weetjewel. Iedereen beschermt daar z’n eigen oren, behalve Marcel Lubbermans. Hij beschermt de oren van zijn pad. Cuuuute. #harrypotter (Laura)

10. Iemand net even te lang aanstaren omdat je haar denkt te kennen. Bleek uiteraard niet zo te zijn. #awkward #volgendekeerietssubtieler (Dorinde)

Volg:

3 Reacties

 1. Gerdiemar
  11 februari 2018 / 9:06 am

  Eén, twee, vier, acht: wat je op straat allemaal kan beleven!
  Harry Potter? Ben ik een sneue uitzondering als in Harry Potter niet lees en ook niet van plan ben te lezen???
  Paarse envelop, nee, liever niet. Blauwe envelop…eh, ook liever niet.
  Maar wel een mooie zondag gewenst…

 2. 11 februari 2018 / 9:51 am

  Haha, ook zonder die app heb ik weleens dat ik iets te snel op ‘like’ druk. Dan denk ik bijvoorbeeld ‘Leuke Instagramfoto’ en klik ik op like om vervolgens pas in de tekst te lezen dat iemand zich hondsberoerd voelt die dag. Oeps! Heerlijk ook, dat tafereeltje met koffergeklungel! Vooral om naar te kijken natuurlijk 😉
  Romy schrijft over.. Sunday Funday | 35 leuke dingen om te doen op zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge