Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #39

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Dat je precies op het moment dat de schermen worden laten zien in slaap valt. #wieisdemol #terugkijken #widm (Dorinde)

2. Een gezin op de fiets: jongste (1) bij mama voorop, oudste (5) los op haar eigen fietsje. Deze laatste kijkt al wijs de wereld in en zegt heel blij “hallo!!” wanneer ze me passeert. Ouders kijken vertederd naar hun kids, zo lieeeef. (Laura)

3. Wanneer je in de keuken met een schuin oog op je telefoon kijkt en je de pot pesto per ongeluk aan je mond zet in plaats van je glas wijn. #uhlll (Laura)

4. Wil jij tomaten voor me meenemen?” Ja okee, het is wel handig om te vermelden dat ik er maar 2 nodig heb. #megazakmettomaten #ahwell (Laura)

5. Hele week al moeilijk aan het doen met onscherpe mesjes op mijn werk, blijkt er gewoon een “handige opener” in de verpakking te zitten! #minismeerleverworst #kips #voornietsuitgelachen (Laura)

6. Zo’n website waarbij je de cookies moet accepteren, waar dan ook een plaatje van een overheerlijk koekje bijstaat. #ikwilnueenkoekje (Dorinde)

7. “Dat is een leuk shirt, die daar in de etalage hangt!” … “O nee, de winkel heet ‘De Ballon’, kan niet goed zijn.” #haataanballonnen (Dorinde)

8. Stiekem durf ik niet naar de Twitter app, omdat ik WIDM nog moet kijken. #Maarwehebbennoggeentientweets #oogkleppenop #geenspoilersplease (Dorinde)

9. Ben ik de enige die met zweethandjes en hartkloppingen achter de tv zit? #widm (Laura)

10. Net iets te veel (lees: veel te veel) herrie maken bij het optrekken en dan heel blij zijn dat er ‘maar’ een lesauto achter je staat. Hihi. #autovanmijnmoeder #koppelinggaatnetevenanders #WOEEEEEEEEEM #awkward (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. gerdiemar
  28 januari 2018 / 8:30 am

  Widm hoog in het tweetvaandel! Voor het geval dat, zal ik niet verklappen wie er gisteren uit moest, och arme.
  Tomaat-, smeerworst-, koekjes- en ballonproblematiek domineren nog net niet dat widm-raadsel: heftig!
  Gezellige zondag!

 2. 28 januari 2018 / 9:50 am

  Haha, dat wordt 3x tomatensoep eten deze week! 😉 Ook lekker! En wat lief, dat beeld van die ouders met de fietsende kindjes! Het lijkt me een hele onderneming, met het gezin op de fiets, maar ook zo vertederend.
  Romy schrijft over.. Note to self | Zo fijn kan dus genieten zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge