Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #38

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Vriend over onze kat: “hahaha, James ging net met gierende kussentjes de trap af!” #gierendebanden #maardananders #kattenpootjes (Laura)

2. Wanneer er op de wc linksonder in de hoek een spin zit. Spastische nek, constant even checken of hij niet toevallig een millimeter verschoven is. #horror #sneldoortrekken (Laura)

3. (Denk hier even de stem van Severus Snape bij) Did he just… move? #spin (Laura)

4. Tijdens het opvouwen van de was begint het ineens keihard te hagelen. Dan denk ik verschrikt: shit, James is buiten! Hij is nog nooit natgeregend, laat staan hagel! Ik sprint naar beneden om de deur open te doen. Darcy springt langs me heen naar buiten, vol de hagel in. #loser (Laura)

5. Waarom loop ik precies door het gangpad met de koekjes en chocola, terwijl ik me net heb voorgenomen minder te snoepen? #zelfkwelling #lidl (Dorinde)

6. Zo’n tuutje op de schoorsteen weetjewel, waar dan witte rook uitkomt als de verwarming binnen aanstaat. Zie je het voor je? Nou, bij de overburen zit daar nu een duif bovenop. Lekker weg te dampen. Ziet er niet uit, hahaha. (Laura)

7. Oei, ongemakkelijk. Ik zit dus best wel naar die duif te staren, maar ik heb geen gordijnen voor mijn ramen. De overburen kijken nu naar buiten, recht mijn raam in. Zwaaien of niet? #dilemma #tochmaarsubtielwegkijken (Laura)

8. Een basic wit t-shirt voor €148. Geen geld. #topshelf #zeventigprocentkorting #alsnogduur (Dorinde)

9. Iemand voelde zich nét iets te veel thuis in het ‘huiskamercafé’, haha. #hardeboer #ikwashetniet #genant (Dorinde)

10. ‪Leen je heel lief je fiets uit aan je zus, rijdt ze vervolgens met volle overtuiging door de paardenpoep heen. #bedankthe ‬(Dorinde)

Volg:

4 Reacties

 1. gerdiemar
  21 januari 2018 / 8:41 am

  Hoor mijn gegrinnik na het lezen van bovestaande varia. Van spinnenangst (ik leef innig daarin mee, huh) tot poepfietsbanden, van dampende duif tot never-iets-kopen bij TopShelf…😁😡🕷🚴‍♀️

 2. 21 januari 2018 / 12:13 pm

  Hahahah die duif! Ik herken het ook zo erg als ik gezond wil eten en dan door het gangpad met chocola ga lopen…

  Als ik bij mijn oma slaap en ik word wakker door de hagel, sprint ik ook altijd naar beneden om de katten binnen te laten, hahah.
  Mevrouw Marloes schrijft over.. Kookzondag: geroosterde paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge