Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #25

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Bijna verkeerd rijden omdat je bij mensen naar binnen gluurt om te koekeloeren wie er allemaal naar Heel Holland Bakt kijkt. #stayfocused (Laura)

2. Dat je zelf nog moet beginnen met koken, maar er wel een heerlijke etensgeur in je huis hangt. #onderburen #welalgekookt #honger #jaloers (Dorinde)

3. “Ik doe aan interval hardlopen. 1 keer en dan weer even twee jaar niet.” #radiograpje #herkenbaar (Laura)

4. De bezorger komt mijn eten brengen en wenst mij “eet smakelijk!” Ik: “Hetzelfde!” Oei oei oei, bijna had ik die sushi’s moeten delen… (Laura)

5. Van die knipperlichten die niet helemaal meer in orde zijn en echt mega snel en spastisch knipperen. Ik wil naar reeechtss, ga eens opzijjj! (Laura)

6. ‪Dat je bijna baalt als er een extra medewerker komt om jou te helpen, zodat je niet hoeft te wachten. #afluisteren #sappig #bozeklantvoorme‬ (Dorinde)

7. Beetje ongemakkelijk. #kapotterits #jas #onhandig #middeninhetcafe #prutsen #jasgaatnietuit (Dorinde)

8. #Dat #waren #best #veel #hashtags (Dorinde)

9. Hoezo hebben ze geen jurken en rokjes meer?! […]  Aah. Dit is de heren afdeling. #zalando (Dorinde)

10. De gordijnen passen niet. Vriend en ik staren elkaar aan. Hoe kan dit? “Hmm, hadden we dit motiefje eigenlijk wel?” #verkeerdemeegekregen (Laura)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  22 oktober 2017 / 8:27 am

  Vergissingen, frustraties, geinerij….jullie week was weer compleet gevuld!
  Fijne verdere zondag!

 2. 22 oktober 2017 / 8:43 am

  Haha, werkt perfect joh, intervalhardlopen! De grootte van de intervals maakt vast niet uit 😉 Dat van de herenafdeling overkomt mij ook weleens. Of dat je opeens rondloopt op de zwangerenafdeling en je afvraagt waarom de pasvorm van de kleding zo apart is…
  Romy schrijft over.. Echte Post Is Cool #5 | Dit is wat ik kreeg en verstuurde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge