Mijn speech op de bruiloft!

Ik heb genoten van deze heerlijke dag en denk met heeeel veel plezier terug aan alle mooie momenten. Een prachtige ceremonie, een gezellige borrel en een heerlijk diner. Er waren speeches, liedjes, filmpjes… het was geweldig!

Zelf heb ik ook een kleine speech geschreven, het leek me leuk om hem op de blog te plaatsen!

Lieve Dor, Lieve Thomas,

Allereerst: wat fantastisch dat jullie getrouwd zijn! Ik ben een ontzettend trotse zus, van jullie allebei, want zo voelt dat eigenlijk ook wel.

Ik heb lang nagedacht over wat ik op papier moet zetten. Er zijn inmiddels ontzettend veel mooie herinneringen en anekdotes, waarbij ik goed kan laten zien wat jullie voor mij betekenen. Laten zien… hou dat even vast 😉

Lieve Dor, We hebben zoveel doorgemaakt. Vanaf november 1992 hebben wij het samen al erg gezellig. We hebben al honderden uren keihard gelachen om inside jokes en we hebben ook alle tweelingclichégrapjes overleefd. Ik vind het geweldig om je als zus te hebben en ik heb heel veel zin in alle inside jokes die er hopelijk nog heel lang gaan komen.

Lieve Thomas, sinds 2013 ben jij in de familie. Vanaf het begin voel ik al een hele fijne band met jou. Gelukkig maar… want we zeggen inmiddels bijna dagelijks “nou tot morgen hè”. Je past super goed bij mijn lieve zus en ik ben zeer gelukkig dat jij haar nu jouw vrouw mag noemen. Jouw vrolijkheid is inspirerend en ik vind je een fantastische zwager!

Na dit stukje overhandigde ik een deel van mijn cadeau: “het Dorinde en Thomas journaal” (een krant vol met anekdotes over gebeurtenissen in het leven van Dor en Thomas) en een videobijlage, met onder andere filmpjes van de vrijgezellenfeesten.

Ik heb genoten van mijn taak als ceremoniemeester. Bedankt voor deze eer, het was fantastisch! 🙂

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    10 augustus 2021 / 5:48 am

    Ben er weer helemaal stil van, zo mooi zo ontroerend. Jullie, onze tweelingkleindochters, beiden getrouwd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge