Maar waaróm?

Of ik nou wandel of fiets, ik vind het altijd gezellig om tegemoetkomende mensen gedag te zeggen. Als ze me écht niet aankijken dan doe ik dat niet, maar bij het minste oogcontact zal ik je altijd gedag zeggen.

Omdat het heerlijk weer is, ga ik met veel plezier op de fiets naar mijn werk. Persoonlijk vind ik de kou in combinatie met het zonnetje echt heel fijn. Ik merk dan ook dat ik iedereen heel vrolijk begroet.

In de verte zie ik een man in de berm staan en ik kan niet zo goed zien wat hij daar aan het doen is. Wanneer ik dichterbij kom en net op het punt sta om ‘goedemorgen!’ te roepen, slik ik toch mijn woorden weer in. Ehhh, wat doe jij nou? De beste man is zijn blaas aan het legen. Niet tegen een boom of in de berm zoals je dat dan zou verwachten, maar in een bidon. Huh? Ik heb de man dan ook maar even z’n gang laten gaan zonder hem te storen. Zou je voor wildplassen in een bidon geen boete krijgen?

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    24 maart 2021 / 8:08 am

    De fantasie slaat op hol: was de man op weg naar een arts voor urinecontrole? Wilde hij een ‘appeltje’ voor de dorst hebben? Was ie TE keurig opgevoed en zou de bidon geleegd worden in het toilet thuis? Was hij aan het oefenen voor een wedstrijd goed mikken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge