Maaltijdvoorbereidingen (blog uit 2017)

Maaltijdvoorbereidingen

“Zorg dat je genoeg eten in huis hebt” ofstop je vriezer vol met maaltijden” of “laat kraambezoek maaltijden meenemenzijn adviezen die ik regelmatig teruglees in boeken of video’s over de kraamweek. We hebben inderdaad al een aantal maaltijden in grotere porties gekookt zodat we die konden invriezen. In 2017 schreef ik ook al een blog over invriezen, die lees je hieronder!

“Ik eet morgen niet thuis hè!” Mijn vriend en ik zitten op de bank en bespreken wat we allemaal te doen hebben de komende week. “Nee prima, ik zag nog een braadworst in de vriezer liggen, dan eet ik die morgen wel!” Ik kijk enigszins verbaasd. “Braadworst? Hebben we die dan?” Mijn vriend moet lachen. “Nou, kennelijk hebben we die laatst gekocht, of was hij overgebleven bij een barbecue. Hij ligt er toch echt, ik heb ‘m alvast uit de vriezer gehaald.”

De wekker gaat vroeg en m’n vriend gaat uit bed. Terwijl ik me nog een keer omdraai – ik heb nog twee weken vakantie – hoor ik ineens een HUH en vervolgens keihard gelach uit de keuken. M’n vriend loopt de slaapkamer in met een zakje drap. “Wat is dat?!” Het ziet er zeer onsmakelijk uit. “Weet je nog, die braadworst? Blijkt dus een bevroren banaan te zijn, haha!”

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    7 maart 2022 / 8:15 am

    Braadworst getsiedekkie. Bevroren banaan getsiegetsiegetsie… Oké, wie wat bewaart heeft wat, maar wat jullie hadden.. (ligt die banaan soms nog steeds in jullie vriezer als vijf jaar bestaand relikwie🙃🍌😂?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge