Lovely smell

Elke week worden de kliko’s geleegd. De plastic bak en de papierbak één keertje per maand, de gft bak elke twee weken. In de zomer wordt de gft bak nog wel eens erg warm, waardoor er wat nare geurtjes ontstaan. Het is natuurlijk het beste om die bak regelmatig schoon te maken, maar we zijn nu eigenlijk wel voorbij dat punt gekomen om het nog zelf te doen. Niet te doen die lucht, haha. Hier moet toch wel een oplossing voor zijn?

Na wat speurwerk op Google vinden we een bedrijfje die de kliko’s schoonmaakt nadat ze geleegd zijn. Ideaal. Het is een maandelijks opzegbaar abonnement en we besluiten om dit gewoon eens te gaan regelen. 

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is de dag dat de kliko wordt schoongemaakt. Ben benieuwd!

Wanneer ik uit mijn werk kom, staan alle klikos nog aan de straat. Nog voordat ik de auto ben uitgestapt om te checken of hij schoon is, wordt mijn deur geblokkeerd door een wagen. “Een live show!”

Het is nogal warm in mijn auto en het lukt me om uit te stappen. Helaas sta ik daarna meteen in de walm van de kliko die wordt schoongespoten. Gatver, het hele idee van dit bedrijf is juist dat we die viezigheid juist niet meer hoeven te ervaren.

Ik spring snel aan de kant en wacht totdat de kliko klaar is. Het duurt allemaal maximaal een minuutje. Nou, het resultaat mag er zijn hoor, ruikt weer naar roosjes!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    15 september 2021 / 7:45 am

    Je zou vast vanwege die heerlijke roosjesgeur de gft-bak pontificaal een plek in jullie huiskamer willen geven! (?).
    Klikoschoonmaakbedrijf…. een gat in de markt-opvulling….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge