Love this period

Wanneer ik thuiskom, is het al donker buiten. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg, het is vooral heel fijn dat het in de ochtend nu weer lekker licht is. Ik steek de sleutel in het slot, zeul mijn rugzak twee trappen omhoog –ik moet echt eens gaan bekijken wat voor rotzooi ik elke dag onnodig meesleep – en loop naar binnen.

Brrr, het is koud in huis! Ik loop snel naar de verwarming en zet hem aan. Net op het moment dat ik naar de kapstok wil lopen om mijn jas op te hangen, valt me iets op. Ondanks dat ik nog geen lampen heb aangedaan, schijnt er toch fel licht naar binnen. En dan niet van dat ongezellige Tl-buis licht, maar van dat heerlijke sfeervolle licht waar je wel blij van móet worden. Het zal toch niet…? Heel hoopvol loop ik naar het raam en er ontsnapt een vreugde kreet uit mijn mond. De buren moeten die zeker gehoord hebben, haha. “Oh yeah!” Het restaurant tegenover ons heeft hun gevel versierd met kerstverlichting. Heerlijk. Wat mij betreft blijven de straten het hele jaar versierd, haha.

Vrijwel direct na dit euforische moment zet ik Skyradio Christmas op en swing ik de hele avond mee met ‘driving home for Christmas’. De gordijnen laat ik lekker open; ik moet wel goed in de gaten kunnen houden wanneer de kerstboom wordt neergezet natuurlijk.

Volg:

4 Reacties

 1. 3 november 2017 / 8:25 am

  Heerlijk artikel! De binnenstad van Leiden is ook alweer heel mooi versierd met kerstverlichting. Kan ik zo van genieten.
  Moet wel lachen over het tassen zeulen. Dat komt mij ook iets te bekend voor.
  Larissa schrijft over.. Monthly Struggle: het huishouden

 2. 3 november 2017 / 8:32 am

  Yes, de kerst kan niet vroeg genoeg beginnen, ook wat mij betreft! En als je dan kunt meegenieten van de lichtjes van anderen en niet zelf al in november de lichtjes hoeft op te hangen, is dat al helemaal fijn natuurlijk! 😉 *haast zich nu naar de Skyradio-site om te checken wanneer er weer kerstliedjes worden gedraaid* 😉
  Romy schrijft over.. Hoe is het écht om vegetariër te zijn (al 10 jaar!)?

 3. Gerdiemar
  3 november 2017 / 8:46 am

  Love dat helemaal met je mee! Bof jij even, van begin november tot ergens in januari verzekerd zijn van kersterige sferen, gezellig! Wat woon je toch leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge