Een hoop gegrinnik ;)

Het is voorjaarsvakantie en wij zijn een weekje op vakantie! `Omdat het voorlopig waarschijnlijk de laatste keer is dat we met z’n tweetjes langer dan een weekend weg zijn, leek het ons leuk om nog een keer te vliegen naar de Canarische eilanden. Maaaar… die zus van mij staat op knappen en ik kan het mezelf niet verkopen om er dan pas na een week bij te kunnen zijn ;-). Daarom besloten we om naar Limburg te gaan! Zo kunnen we eventueel terug.

Het vertrek stond gepland voor vrijdag 18 februari, maar toen besloot storm Eunice roet in het eten te gooien. Uit veiligheid hebben we besloten om dan maar zaterdagochtend op pad te gaan!

Op de ochtend van vertrek pakken we onze spullen en rijden we rond 10:00 van huis weg. Ik moet nog even langs het postkantoor en dat geeft Daan de gelegenheid om de navigatie in te stellen. Wanneer ik weer in de auto stap, kijkt Daan verbaasd naar zijn scherm: “huh, Google zegt dat we twee jaar geleden al eens op de bestemming geweest zijn!” Terwijl we wegrijden, denken we goed na. Twee jaar geleden zijn we getrouwd… toen zijn we toch niet naar Limburg geweest? Wel op huwelijksreis naar de Azoren. Nou ja, Google zal het wel mis hebben! πŸ˜‰

Wanneer we in de buurt zijn, merk ik op dat ik het altijd zo leuk vind om weer in een nieuwe omgeving te zijn en hier alles lekker te ontdekken. Een paar minuten later kom ik hier op terug: “het komt me eigenlijk best wel bekend voor…”

Plotseling begint Daan te lachen. “We zijn hier wel al geweest! Niet in het vakantiepark, maar in een hotel daar vlak naast. Weet je nog? We zijn toen wel even naar het vakantiepark gegaan om boodschappen te doen.” Hahaha, OJA. Ik herinner het me weer: dat weekend waren we 1 maand getrouwd en gingen we onder andere naar Venlo om een nieuwe telefoon te kopen. Daar is mijn Hay Day verslaving toen begonnen, omdat ik ein-de-lijk ruimte had op mijn telefoon, haha.

Op het vakantiepark aangekomen, herkennen we het inderdaad nog! Lol, dat je dit dan toch kunt vergeten. (Zwangerschapsdementie? ;D)

We hebben voor een goede deal een vrij ruim huisje geboekt, voor 6 personen. Het huis heeft een badkamer en een douchekamer mΓ©t sauna, omg! Wanneer we de leukste slaapkamer (lekker op de begane grond, heerlijk) uitzoeken, valt Daan iets op. “Eh.. heb jij beddengoed meegenomen?” Ik begin te lachen. “Neuj, jij?”

We gaan normaal altijd via Airbnb, waar het beddengoed inclusief is en we hebben er gewoon helemaal niet bij stilgestaan om dit mee te nemen! Normaalgesproken ga ik altijd met vriendinnen of met mijn moeder en zus op vakantie en dan is er altijd wel iemand die hier scherp op is. Tijdens het inpakken heb ik wel nog even naar het beddengoed gestaard, maar blijkbaar niet intens genoeg, hahaha.

We hebben ook geen handdoeken mee en we overleggen even wat we gaan doen. “Nieuw beddengoed kopen vind ik onzin, laten we dat zo huren, goed? Ik vind dit wel een mooi moment voor nieuwe handdoeken!” Stiekem had ik al een tijd mooie handdoeken van de HEMA op het oog en ik vind dit een perfect moment. πŸ˜‰

‘s Avonds douchen we heerlijk met nieuwe handdoeken (ahum, ongewassen voelt het altijd vreselijk, maar mooi zijn ze wel hahaha) en slapen we onder gehuurd beddengoed. Never a dull moment! πŸ˜‰

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    22 februari 2022 / 8:32 am

    M.a.w jullie zijn oud/nieuw aan het vieren in een nieuw onderkomen in een oude omgeving.
    Iets minder warm dan op Tenerife, maar het Limburgjs sjoene lΓ£nd geeft mooi vakaansiegevoel toch? Zelfs carnavalspret?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge