Lastig, maar het voelt goed

Hoi lieve allemaal,

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om te stoppen met dagelijks bloggen. Nu Marthe geboren is, merkt Dorinde dat ze er even geen ruimte voor kan vrijmaken in haar hoofd. Ook Laura merkt dat de zwangerschap steeds zwaarder wordt en dat je je eigenlijk niet zou moeten bezighouden met ‘dagelijkse content.’

We hebben de blog nu met een klapper afgesloten: het geboorteverslag van Marthe. Wanneer de baby van Laura geboren is, zal Dorinde dit waarschijnlijk ook gaan typen en dat komt dan nog online (over een maand of 3 dus!).

Daarna komt er misschien af en toe een leuk blogje online (leuke babystories?), maar alleen als we daar zelf behoefte aan hebben.

Liefs van ons

PS: Omdat ik (Laura) me ook wel lang bezig heb gehouden met de vraag: wie zit er nou eigenlijk nog op onze blogs te wachten?, ben ik eens in het archief gedoken. Wat mij opviel, is dat ik precies 5 jaar geleden ook een soortgelijke post heb gemaakt. Toevallig!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    1 april 2022 / 7:30 am

    Volkomen begrijpelijk dat het in jullie huidige omstandigheden van een pasgeboren Marthe en een bijna geboren meiske een te grote opgave is om ook nog elke dag een blog te plaatsen.
    Deze fan dankt jullie voor het jarenlang zo mooi en zo humorvol gebodene. Het eerste wat ik na het wakker worden doe en nu dus deed was de blog lezen. Wat een aangenaam dagbegin was het steeds, aanvankelijk iedere dag, later van maandag tot en met vrijdag! Ik voel nu al nostalgievlagen ontstaan. Het tijdperk van Neverdullmoments voorbij…..
    Lieve Laura en Dorinde, warme dank voor alle Neverdulls, ik heb er enorm van genoten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge