Lang leve stekkers

Ik heb herfstvakantie, heerlijk! We zijn er een paar dagen tussenuit en zitten in een heel oud huis bij de Utrechtse Heuvelrug.

Zo’n oud huis heeft als eigenschap dat er maar weinig stopcontacten in de kamers aanwezig zijn. De stopcontacten die er zijn, zitten allemaal vrij hoog. Ook in de badkamer kan ik geen stopcontact ontdekken. Geen probleem verder, maar het is wel wat onhandig dat mijn elektrische tandenborstel net leeg is. Het draadje van de oplader is vrij kort, waardoor mijn tandenborstel alleen maar aan de muur kan “hangen”. Dat werkt dus niet, haha.

Na een lange zoektocht ontdek ik achter mijn nachtkastje een “laag” stopcontact. Top! Ik doe de oplader erin en ga vervolgens verder met mijn ‘ik ga naar bed routine’.

Drie keer raden… 😉

De volgende ochtend wil ik mijn tanden poetsen, maar helaas is mijn tandenborstel leeg. Voor het beste resultaat stop je niet alleen de oplader in het stopcontact, maar zet je de tandenborstel daar óók nog eens op, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    20 oktober 2021 / 8:00 am

    De ‘techneut’ in jou heeft ook vakantie, moet je maar rekenen, gun jezelf tijdens vakantie maar een doodgewone onelektrische tandenborstel… niks geen stocontactgedoe meer!
    Fijne Heuvelrugse dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge