Klikodrama

Sinds een paar maanden hebben we een papierbak. Ideaal, het scheelt een hoop troep in de schuur. De kliko wordt één keer per maand geleegd en dat lukt steeds precies met de hoeveelheid papier. 

Hmm, de wagen die het papier komt halen is laat vandaag. De kliko’s worden tegenover ons huis verzameld waardoor we het allemaal goed kunnen zien, haha. 

“Ojee, drama in de straat.” Ik krijg een appje van Thomas die nog steeds thuis is, ik ben inmiddels op mijn werk. Kennelijk heeft iemand zijn auto geparkeerd op de plek waar de vuilniswagen moet staan om de kliko’s te legen. Waarschijnlijk dacht die persoon dat de kliko’s al geleegd waren. De vuilniswagen heeft een paar keer getoeterd en is vervolgens zonder succes doorgereden. Hmmm. Gelukkig komt de vrachtwagen morgen terug, maar dit moet niet te vaak gebeuren.

Die avond horen we wat gerommel op straat. Één van de buren is bezig met het verplaatsen van de kliko’s, zodat ze allemaal de parkeerplekken blokkeren. Haha! Ik vind het wel een mooie protestactie. Zéker, omdat later bleek dat die persoon van de auto had geweigerd om de auto te verplaatsen voor de vrachtwagen. 

Ik vind het stiekem wel heel grappig dat dit nu de “problemen” zijn die we mooi vanuit huis in de gaten kunnen houden. Voor de papiermannen (vuilnismannen?) is het natuurlijk wel irritant. Duimen voor volgende maand! 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    7 april 2021 / 7:30 am

    Heel even dacht ik dat er Kilodrama stond en dan slaan de gedachten nog vóór verder lezen al op hol. Corona, thuis, verveling, snoepen, nog meer snoepen, vliegen eraan, kilo’s, drama, kilo’s… Oh! Gelukkig, het gaat om kliko’s die papier (vr)eten en die van hun papierkilo’s af willen. Ist nu gelukt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge