Het kattenluikje… (een leuke vergelijking voor volgend jaar!)

Kattenluik, Kat, Kijk Door, Kijk In Het
Dit is duidelijk een ervaren kattenluik-kat die er al boven staat.

De verbouwing schiet op!! Vandaag wordt de keuken geplaatst, Yes! De volgende vlog verschijnt snel, dan zie je hoe prachtig het wordt.

Voor nu: het kattenluik. Zowat de reden (voor mij) voor de hele verbouwing, haha.

Het kattenluik heeft nu aan de buitenkant een klepje. Binnen wordt deze week de laatste hand gelegd aan het stucwerk en daarna kan ook het klepje aan de binnenkant erop.

Nou, deze gefaseerde klepjes zijn moeilijk zat! De katten leren elke keer weer iets nieuws. Door het gat ging uiteindelijk goed (hoewel James nog wel het liefst uren voor de erker wacht tot de voordeur opengaat). Darcy had het buitenklepje uiteindelijk ook door. Dat ging als volgt:

Wij stonden binnen en schuddelden, rammelden en shaketen met de brokjes. Darcy stond buiten en hij bewoog zo’n dertig keer zijn koppie voor het klepje, boven het klepje, naast het klepje, onder het klepje, tot hij uiteindelijk de geniale ingeving kreeg om zijn wang ertegen aan te duwen. Hoeraaaaa, hij ging open! Brokjes als beloning binnen. Wij weer naar buiten, Darcy achter ons aan en het circus begon opnieuw.

En James… nou ja. James is gewoon een beetje bijzonder en heeft wat meer tijd nodig.

Hopelijk lees ik deze blog volgend jaar bij het terugblik en kan ik trots vertellen dat ze ook achterstevoren door het kattenluikje kunnen. Ben benieuwd 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    8 juni 2021 / 7:17 am

    Complimenten hoor, wat zijn jullie een geweldig lieve geduldige mama en papa voor de kattenkindertjes! Verder luiksucces gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge