Karma is soms zo heerlijk

Het is net herfstvakantie en we zijn onderweg naar Frankrijk. Even geleden zijn we de grens naar België overgestoken en direct valt het rijgedrag van onze buren op. Grote auto’s, kriskras inhalen en véél bumperkleven.

Na een tijdje zit er een dikke BMW in onze nek te hijgen. Wij rijden netjes door, maar het kan de Belg niet snel genoeg gaan. Seinen, duwen.. hij wil er echt langs en het voelt niet helemaal fijn. Bij het eerstvolgende mogelijke moment gaan wij dan ook rechts rijden, zodat hij zéker 10 meter kan gassen om vervolgens achter de volgende te plakken. Dit spelletje gaat een tijdje door en we zien iedereen om ons heen hoofdschuddend kijken naar de wegpiraat.

En dan…. justice. Een politiemotor stond verdekt opgesteld en hij trekt gauw op om de man in de BMW in te halen. Een grote lach verschijnt op ons gezicht en we zien dat de automobilisten om ons heen ook heel tevreden kijken, hahaha.

De agent rijdt links naast de BMW en begint práchtig met zijn vingertje te wenken: “kom jij maar eens even mee.” De BMW knippert braaf naar rechts en samen gaan ze de eerstvolgende oprit af.

Karmaaaaaaa. Deze man was echt gevaarlijk bezig!

Einde

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    26 oktober 2021 / 7:44 am

    Karma, ha! Boontje kwam om z’n loontje.
    Zou de wegpiraat in een vorig leven als eenogige zeepiraat onschuldige scheepslieden hebben neergestoken met zijn sabel en nu als BMW-wegpiraat eindelijk bestraft worden? Nou, werd tijd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge