James.. waar ben j.. HUH? (En daarna dubbel HUH)

Een andere verstopfase van James πŸ˜‰

Wanneer ik thuis ben, is het altijd een leuk spelletje om de katten te zoeken. Net als hun moeder, hebben zij ook zo hun fases. Nu liggen ze bijvoorbeeld graag op het logeerbed, soms is de bank helemaal fijn en weer een andere keer vind je ze op zolder. De plek waar James zich deze keer had teruggetrokken vond ik echter wel zo origineel.. dat moest ik even delen haha.

Eerder die middag

Ik loop naar beneden en zie dat Darcy in de woonkamer op de bank ligt te slapen. James zie ik niet, ik ben benieuwd waar ik hem tegenkom. Ik ben ondertussen onderweg naar de keuken om wat lekkers te pakken en ik loop door de en suite deuren. Zodra ik de keuken in beeld heb, blijf ik staan en staar ik naar het inductiefornuis. Ja. Inderdaad. James ligt op het fornuis. HOEZO?! Dit verklaart wel waarom er altijd haren op liggen, hahaha.

Voor de grap voel ik of het fornuis nog warm is. Tot mijn verbazing voel ik inderdaad wat warmte en ik kijk naar de draaiknoppen. Er staat een draaiknop open op niveau 3. Ik roep Daan erbij, want dit vind ik wel heel gek. Hebben we nou onze kat een beetje gekookt? Hihihi.

Daan legt uit dat het fornuis niet aan kan staan, omdat er geen pan op staat om contact mee te maken. James is blijkbaar ook geen goede placebo-pan, want op het display staat de inductie inderdaad niet aan. (Snap je het nog?). Waarschijnlijk zijn we een pit vergeten uit te draaien, maar heeft dat verder geen effect meer gehad.

Later voelde ik aan de inductieplaat, die voelt van zichzelf inderdaad wat warmer. Gekke James.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    2 november 2021 / 8:43 am

    Halleluja! Wat een geluk dat James geen pan-eigenschappen heeft. Terwijl hij dus feilloos een knuswarme slaapondergrond weet te scoren. Een inductiebedje voor hem. (Wel een erg harde matrasπŸ€”πŸΆπŸ™„, James wil vast graag dat je een kussentje op de inductieplaat klaarlegt voor hem)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge