If you’re happy and you know it

Marthe wordt steeds ouder (vandaag alweer 8 maanden!) en gebruikt dan ook steeds meer speelgoed. Een aantal speeltjes piepen of rammelen, maar er is ook één topper (voor Marthe dan, haha) die een paar liedjes afspeelt. Old macdonald had a farm – Mieke heeft een lammetje – If you’re happy and you know it clap your hands – en een onbekende! Op het laatste deuntje verzinnen we zelf altijd de tekst, goed voor onze improvisatie skills, haha.

Laura en Aukje zijn vandaag bij ons en Marthe en Aukje liggen allebei op het speelkleed. Zo leuk om te zien dat ze nu écht contact maken met elkaar. Marthe vindt Aukjes haar erg leuk om aan te trekken, dus we houden de dames goed in de gaten. Het speelgoed met de muziekjes is een mooie afleiding voor Marthe. Wanneer Marthe aan het koord trekt waardoor het muziekje begint te spelen, horen we dat de batterij er bíjna klaar mee is. De liedjes gaan steeds langzamer en midden in Mieke heeft een lammetje stopt hij ermee. “Ohhh, heeeerlijk.” Ik vertel aan Laura dat dit de laatste paar dagen al zo is, maar dat het nu dus echt even klaar is. “Ik denk niet dat ik de batterij ga vervangen, haha!” Ik heb de zin nog niet uitgesproken, of If you’re happy and you know it clap your hands komt weer langzaam voorbij. Ik klap dus maar even niet in mijn handen ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    26 oktober 2022 / 7:23 am

    Overvoerd worden met clap your hands en de andere liedjes is voor Marthe een must en voor Marthe’s mama om horendol te worden?
    Nu, batterij aan z’n endje, doe toch nog maar heel even c…l….a….p……..y……o……….u………….r…..pfffffffttttttttttttt……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge