Hoe zitten we erbij? – 1 week in ons huis!

Inmiddels zijn we precies een week verhuisd en wat wonen we hier toch heerlijk! Elke ochtend word ik met een blij gevoel wakker en ik vind het super leuk om na mijn werk naar ‘ons huis’ te rijden. Het lijkt me leuk om de komende tijd wat updates te geven over de ontwikkelingen in ons huis.

Wat hebben we de afgelopen week aan ons huis gedaan? (Meerdere foto’s volgen in de volgende updates!)

De woonkamer

De zithoek hebben we grofweg ingericht. Omdat de vloer zo sprekend is (zie foto), proberen we de meubels verder een beetje rustig te houden. Oké, we hebben een gele stoel, maar die is gewoon tof! Verder hebben we nu vooral grijs- en bruintinten in huis. Ons oude paarse vloerkleed hebben we op zolder gelegd en bij de Ikea hebben we een grijs, nieuw vloerkleed gehaald. Heerlijk!

De keuken

De keuken hebben we verder naar onze smaak ingericht. De magnetron heeft nu een plekje en we hebben ook een nieuwe prullenbak gekocht. De vaatwasser draait top en we zijn nog altijd blij met de stijl van de keuken!

De badkamer

Bij de Ikea hebben we een paar meubeltjes gekocht voor de badkamer, omdat deze van zichzelf niet zoveel ruimte heeft. Zo hebben we een spiegelkastje (proppen maar, die make-up!) en een wastafelkastje gehaald om lekker alle spullen kwijt te kunnen. Verder hebben we een badkamerlamp gekocht die mijn zwager heel lief heeft opgehangen. Thanks!

Nog even een actiefoto van mij tijdens het schoonmaken van de voegjes. Zie je ons bad? En de leuke tegeltjes? Jeej!

De slaapkamer

Helaas heeft onze kledingkast de verhuizing niet overleefd, waardoor we noodgedwongen een nieuwe kast moesten kopen. We besloten een Paxkast van 2 meter te kopen, zodat alles er lekker inpast. Mijn vriend en een vriend van hem hebben de kast in elkaar gezet, top! De deuren komen er deze week op.

Het kantoor

Het bureau staat en de kasten zijn grofweg ingericht. Er staan nog wel wat dozen, maar elke dag ruimen we weer netjes wat uit. Zo leuk om je spulletjes een plek te geven! Van de week heb ik ook al heerlijk een avondje gewerkt in ons nieuwe kantoor.

De zolder

No comment. 😉 

De katjes voelen zich er inmiddels gelukkig ook helemaal thuis!

Volgende week geef ik weer een nieuwe update, fijn weekend!

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  30 september 2017 / 8:35 am

  Wat hebben jullie hard gewerkt en wat is jullie paleisje mooi geworden!
  Jullie ‘spinnen’ vast net zo gelukzalig als Darcy of/en James?

 2. 30 september 2017 / 10:19 am

  Op de foto’s ziet alles er al zo leuk en gezellig uit! Ik ben vooral weg van die gele stoel! En wat leuk dat jullie blauwe keukenkastjes hebben. Ik kan me voorstellen dat je je nu al helemaal op je plek voelt in dit huis 🙂
  Romy schrijft over.. Weinig tijd? 7 tips om productief te bloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge