Hoe tante Laura de bevalling/geboorte van Marthe heeft beleefd (deel 4 van 4)

Welkom liefste Marthe!

Om 03:07 word ik wakker en ik grijp meteen naar mijn telefoon. Nog geen appje. Ik merk dat mijn blaas erg vol is en ik waggel naar de WC. Wanneer ik terugkom, kijk ik nog één keer op mijn telefoon. EEN APPJE!! Van Thomas! Van de vader!! “Om 01.47 is jullie nichtje geboren! Dorinde heeft het super goed gedaan. Marthe doet het ook super!”

Marthe Jolien, geboren op 26 februari 2022.

WAT FANTASTISCH, ze is er!! Ik feliciteer ze en Thomas geeft aan dat Dorinde nog wel heel moe is, omdat ze bijna 2 uur lang heeft geperst. Wow!

Daarna word ik gevideobeld en krijg ik Marthe direct te zien, aaah! Ze ligt bij mama en ik kan haar gezichtje best goed zien. Wat bijzonder!! Ik ga zelf in onze babykamer zitten (Daan slaapt nog half) en kijk trots naar het verse gezin. Dorinde ziet er moe, maar heel gelukkig uit. “Het hoofdje lag een beetje gedraaid,” vertelt ze. “Het persen duurde heel lang.” Op dat moment komt er een beker water met een rietje in beeld en Thomas geeft zijn vrouw wat te drinken. Vervolgens hoor ik ze onderling praten en hangen we weer op.

Geweldig, ze is er!! We krijgen nog een paar heeeerlijk lieve foto’s en ik smelt van trots.

Ook Sonja is wakker en we appen van 03:30 tot 03:50. Zooo blij dat ze er is en dat het met allebei goed gaat.

De volgende ochtend rond 07:40 appt Thomas dat ze heerlijk slaapt. Ook Dor en Thomas hebben nog zo’n 2 uurtjes kunnen slapen. Thomas vertelt dat er nog niemand langs is geweest, dat komt zo vast weer.

Ze weegt 3400 gram rond (keurig, lekker wiskundig hoor Dor!) en is 51 cm lang. Maat 50 past als gegoten. Rond 09:00 krijg ik van Dor een spraakopname. Ze moeten sowieso tot 14:00 in het ziekenhuis blijven ter observatie. Marthe heeft nog wat moeite met drinken, waarschijnlijk is ze een beetje misselijk. Logisch, ze heeft zo’n reis gemaakt!

Het is nu 09:20 op 26 februari dat ik dit typ. De laatste foto’s komen net binnen: Marthe op de weegschaal. Een volmaakt, gaaf, mooi, lief kindje.

Tante is trots!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    31 maart 2022 / 7:29 am

    Overgrootomi is óók trots, wat heeft tante Laura op superliefmooie wijze verslag gedaan van de geboorte van Marthe Jolien‼️ Stil van……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge