Hapje voor de bruiloft

Afgelopen zaterdag hadden wij weer een bruiloft op het programma staan. Dat blijven toch mooie feestjes! De bruid en bruidegom zagen er fantastisch uit en het feestje was geweldig!

Wat mijn outfit betreft.. ik begin een beetje een rode draad te ontdekken in mijn ‘bruiloftsaccessoires’. Ik heb het nu niet over een mooie ketting of sjieke oorbellen.. ik heb het over blauwe plekken. Blauwe er-heeft-een-paard-een-hapje-uit-mij-genomen-plekken.

Deze blauwe plek zat voor dit feest op mijn bovenbeen, natuurlijk nét op het stukje waar mijn jurkje ophield. Ik heb lopen sjorren als een malle om de plek te bedekken, maar dat bleek toch wat lastig. Gelukkig waren de lichten wat gedimd ;).

In augustus hadden we een andere bruiloft, waarbij een (ander!) paard een hapje uit mijn arm had genomen. Dit gebeurt dan steeds op de vrijdag ervoor.. zo typisch haha. Normaal bijten ze nooit!

Jij begrijpt dat ik de paarden niet ga vertellen dat de volgende bruiloft nu in februari gepland staat, hihi. Voor de zekerheid koop ik maar vast jurken met een hoge hals ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  4 november 2021 / 8:54 am

  Dat jij voor paarden een feestelijke hap beduidt zegt toch wel heel veel. Maar wát het zegt? Menselijk paardenvoedsel zijn, huh?
  Paarden-uit-hun-doen zodra ze jouw begeerlijke huidje zien en hap een paardenkus?
  Of kom op Laura, geen zin vandaag in jou op mijn rug?
  Beleg maar een paardenvergadering voor je naar de volgende bruiloft moet en leg wettelijk vast dat bijten en happen strafbaar is, dat zal ze leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge