Hahaha wow, dit is wel heel veel pech! (Ingezonden blog)

Altijd leuk om een spraakopname via Whatsapp te krijgen! Nog leuker wanneer deze gesproken tekst begint met: “Hee Laura, ik heb een inzending voor jullie blog.” Ik ga er eens goed voor zitten ;). Ik deel hem hierbij met jullie, hihi. Bedankt, gastblogger!

Je pakt de auto op zaterdag om naar een verjaardag in Nijmegen te gaan. Wanneer je even gestopt bent op de parkeerplaats aan de kant van de weg in de buurt van Nijmegen, doet je auto het ineens niet meer. Nou, wat voor oplossingen zijn er dan? Vet ingewikkeld…

Uiteindelijk laat je vrienden komen met hun ANWB-verzekering (want die had ik natuurlijk zelf niet) en wordt hij hopelijk gerepareerd. Nou, niet het geval… De reservesleutel moet komen. (Daarmee zou de auto mogelijk wel kunnen starten!) Dus: je laat je broertje komen met de reservesleutel. Dat lukt voor de volgende dag. Komt-ie aan met een auto, geleend van een vriend…. Is die auto óók stuk! Twee auto’s afgevoerd naar de garage. Een treurig gezicht.

HAHAHAHA. (Achteraf zo hard lachen is altijd fijn hè?)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    25 oktober 2022 / 7:18 am

    Dat is een cynisch wrang ha ha ha. Gossiemeine. Wat een pech, wat een oponthoud en ja, wat idioot. Solidair van auto 2 om ook lekker stuk te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge