Hahaha, awkward!

Ik ben weer een keertje op mijn werk om de overdracht van mijn klassen te doen. Leuk om er weer eens te zijn! Na de kerstvakantie begin ik weer met werken. Aukje is dan 7 maanden, ik heb heerlijk van mijn lange verlof genoten!

Ik geef nog altijd borstvoeding en ik besluit om de kolfruimte alvast even te bezoeken. Het is bij ons op school zo dat je eerst een lokaal binnen moet om vervolgens de kolfruimte (annex werkruimte) te betreden. Best gek, maar vooruit!

Ik doe de deur op slot en begin met kolven. Heel fijn dat ik een draadloze kolf heb aangeschaft, dat maakt het zoooooveel makkelijker! Met mijn trui eroverheen is het bijna niet te zien. Toch wil ik niet dat er iemand binnenkomt… πŸ˜‰

Ik plof op de bank neer en eet rustig een koekje. Kolven is het meest effectief wanneer je ontspannen bent. Dat ik na een paar minuten gemorrel hoor aan het slot, helpt dus niet hahaha. Ik spring op, verstop me achter de deur en roep: “stooop ik ben aan het kolven!” De deur gaat daarna tΓ³ch open (huh?!) en ik herhaal mijn kreet. Hahahaha. De collega schrikt heel erg en roept: “sorry!!”

Even later is de kust weer veilig en zoek ik de collega op, die zich een beetje ongemakkelijk voelt. Ik vind het allemaal wel heel grappig en stel de collega gerust, haha. De volgende keer hang ik het “do not disturb!” bordje op. πŸ˜‰

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    20 december 2022 / 8:37 am

    Wat zijn er toch malle problemen in het leven van een mama met een baby die zij zelf voedt…
    De tijden zijn giga verander als je nagaat dat ik niet meer mocht lesgeven toen ik trouwde, laat staan dat er kolfruimtes waren.
    Goed dat jij een voorbereidingsstap hebt ondernomen om een beetje te wennen aan je werk, dat na de kerstvakantie jouw deel opnieuw wordt….spannend, ook voor Aukje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge