Grappige momenten tijdens de kraamperiode

Aukje 5 dagen oud!

Het cliché van het geheugen is helaas waar, ik ben al best een aantal dingetjes van de kraamperiode vergeten. Gelukkig heb ik wat notities gemaakt voor een blog in de toekomst (= nu). Deze grappige momentjes beleefde ik tijdens de kraamperiode:

Glazenwasser

Een paar dagen na de bevalling ben ik met moeite op de wc gearriveerd (lopen is iets lastiger). Wanneer ik opgelucht op de pot neerplof, komt precies de glazenwasser bij het raam tevoorschijn. Aaaaah, snel de jaloezieën dicht, haha! (De kraamzorg had ze open gezet, whahaha).

Kraamtranen

Op dag 4 zou ik kraamtranen moeten hebben, dus ik zit er die dag helemaal klaar voor. Mijn schoonmoeder heeft speciaal een doos tissues gebracht, hihi. Ik voel me deze dag vrolijker dan ooit en ben de hele dag aan het dreigen met “pas op hoor, straks krijg ik kraamtranen.”

Borstvoeding

Ik voel al bijna niet meer de “pijn” van in het begin! Op dat moment kijk ik omlaag en zie ik dat Aukje op totaal de verkeerde plek probeert te drinken. Ah, ja okee.”

Slechte nacht

“Ik heb best wel weinig geslapen.” Nadat ik de avond even goed geanalyseerd heb, moet ik toch echt concluderen dat het deels mijn eigen schuld is. Ik heb wel leuke kleding op Vinted besteld! 😉

Dromen

Door de hazeslaapjes dromen we echt raar, haha. Vrienden die ineens ook luiers dragen en verschoond willen worden of vrienden die van ladders vallen (?) en dan graag ingebakerd willen worden als troost, in plaats van met de ambulance mee.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    13 september 2022 / 6:48 am

    Kraamdagen. Zo specifiek. Zo van holderdebolder een ander leven. Amper tijd om al die nieuwe ervaringen tot je door te laten dringen, laat staan te noteren…. is je toch gelukt om enige malligheid te Neverdullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge