Goedemorrrrgen

Dit weekend hadden we wéér een vrijgezellenfeestje, niet die van mij dit keer! 😉 Samen met Laura heb ik hem georganiseerd en het was echt een fantastische dag met gezellige meiden.

We zijn die avond naar de kroeg gegaan en zijn na afloop nog naar huis gereden vanuit Den Haag. Het is lang geleden dat ik pas om 03.00 ging slapen, haha.

De volgende dag word ik dan ook ontzettend moe wakker. Ik heb best wat uurtjes geslapen, maar voel me niet helemaal fruitig ;-). Ik besluit dan ook om in de middag nog een tukkie te doen. Wel zet ik mijn wekker.

Even later schrik ik wakker van de wekker en moet ik echt even nadenken hoe laat het is en of ik al naar werk moet. Ik zet mijn wake up light uit, maar de wekker blijft doorgaan. Huh? Ik druk nog een paar keer en kom er dan achter dat het licht helemaal niet aanstaat. En dat de wekker ook helemaal geen kikkergeluidjes maakt.  Het is de wekker op m’n telefoon. Nog steeds niet helemaal scherp dus, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    5 juli 2021 / 7:07 am

    Jij vrijgezelfeest wat af!
    Maar het was toch niet jouw clubje meiden dat in Volendam vrijgezel-tekeer-ging met op de achterkant van hun identieke T-shirts de tekst: Ik ben de lul. Vond jouw gieter heel wat waardiger.
    Eh… inmiddels bijgeslapen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge