Goed verhaal

Ik ben de vaatwasser aan het inruimen en ik kijk ondertussen naar een oude aflevering van 1 tegen 50 op Videoland. Daan houdt niet zo van spelquizzen, zelf vind ik het wel leuk. Nu hij gezellig met een vriend naar de bios is, neem ik het ervan!

Wanneer de aflevering is afgelopen, zegt Caroline Tensen: “dit is het einde van de aflevering, volgende week mag je weer verder!” Ik gniffel in mezelf: zo grappig dat ze op TV doen alsof ze echt een week tussen de opnames hebben. In werkelijkheid nemen ze natuurlijk meerdere shows tegelijk op, net als Lingo.

Wanneer de volgende aflevering daarna automatisch start, kijk ik verbaasd naar het gezicht van Caroline Tensen. “Goedenavond dames en heren, u denkt vast: wat zijn die fillers mislukt! Ik ben afgelopen week gevallen met mijn e-bike.”

Oke, tot zover mijn theorie, hahaha.

(Latere update: Bij de volgende aflevering bleek mijn theorie gelukkig toch wel te kloppen, maar ik moest zo lachen om mijn triomfantelijke gegrinnik… Blijkbaar had ik net een laatste aflevering van een draaidag te pakken. ;))

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    22 juli 2021 / 7:47 am

    We laten ons gezellig beduvelen via de media (soms minder gezellig).Zo nepprotesteer ik zelf ook gezellig mee met ‘Je ziet me helemaal niet, oen’, als ik ‘Ik zie u graag volgende week terug!’ hoor op tv.
    Carolientje Tensen had dus zichzelf en jou (een beetje) te pakken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge