Gekke gans

We zijn de halve finale van het songfestival aan het kijken en de meest bijzondere outfits komen voorbij. Zo moet de artiest van Noorwegen op een Engel lijken, maar ik vind hem meer lijken op een agressieve zwaan, ook omdat ie handboeien om heeft. Dat doet me denken aan afgelopen weekend..

We zijn op de locatie waar we over 2,5 maand gaan trouwen. (Spannend, het komt eindelijk wat dichterbij!) De fotografen en videografen zijn ook mee zodat we even goed rond kunnen kijken. Op een bepaald stukje van de locatie horen we ineens wat gevaarlijke geluiden. Een enorme gans loopt dreigend op ons af en is flink aan het blazen. Z’n vrouw zal vast in de buurt aan het broeden zijn. Best wel een stoere gans trouwens, aangezien het 7 tegen 1 is. Ik heb nooit iets gehoord over dat ganzen heel agressief kunnen zijn, zoals bij zwanen, maar we lopen toch maar met een grote boog om hem heen. Hopelijk is de fam op onze dag ergens anders heen verhuisd, hihi.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    19 mei 2021 / 7:16 am

    Fotografen, videografen… Klinkt GROOTS! Dat die gans dat ook vond is logisch, daar valt niet tegen op te blazen. Vast jaloers op de mooie aanstaande bruiloftsdag….
    (Overigens leek die Nix niks op een engel, droeg een dikzakkerige outfit van niks.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge