Geduld, geduld :-) (ingezonden blog #18)

Naar een verhaal van oma :-).

Ik ben in de supermarkt om een paar boodschapjes te halen. Ik loop naar de koeling en zie dat er een hele oude mevrouw op de plek staat waar ik ook moet zijn. Ik zorg ervoor dat ik op ruime afstand blijf en geef haar de ruimte die ze nodig heeft.

De vrouw haalt op haar gemakje een product uit de vitrine en leest de achterkant grondig door. Doordat ze op haar rollator steunt en erg naar voren hangt, heeft ze niet door dat ik op haar sta te wachten. Geen probleem, ik heb geen haast. Het product wordt weer teruggelegd en ingewisseld voor een andere. Ook hier wordt de achterkant geïnspecteerd en ook dit product komt niet door de keuring heen.

Ondertussen ben ik niet meer de enige die graag iets uit de vitrine wil pakken, er is een kleine file ontstaan. Ik heb oogcontact met de mensen achter me en we glimlachen naar elkaar vanachter de mondkapjes.

Uiteindelijk vertrekt de vrouw en kan ik er zelf bij. Het mooie is dat ze geen product heeft gekozen én dat ze absoluut niet door heeft gehad dat er zo veel op haar stonden te wachten!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    29 maart 2021 / 7:19 am

    Geduldig zijn, aardig zijn voor elkaar, tijd nemen, tijd geven….Naar de supermarkt gaan is een top-uitstapje in pandemietijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge