Favoriete series

Gisteren schreef ik dat ik deze maand meer wilde gaan lezen voor het slapen gaan. Bezig zijn met nieuwe hobby’s vind ik leuk, zeker omdat ik de afgelopen tijd wel heel veel tijd besteedde aan een andere ‘hobby’: Netflix! Films kijk ik niet zo veel, maar series volgen vind ik erg verslavend :). Ik heb al heel wat series gekeken en heb zo ook mijn favorieten. In dit artikel deel ik drie series die ik op dit moment kijk! De eerste twee kijk ik samen met mijn vriend, maar bij de derde sta ik er toch echt alleen voor, haha.

Modern Family

Modern Family is een serie waar nog steeds nieuwe afleveringen bijkomen. Inmiddels zijn ze met het 8e seizoen bezig! Het gaat over drie gezinnen die familie van elkaar zijn en op een hele komische manier met elkaar te maken hebben. Sommige karakters zijn zo herkenbaar en zo overdreven, dat maakt het heel erg leuk. Volgens mij is er nog geen één aflevering geweest waarbij ik niet moest lachen. Aanrader! De afleveringen duren 20 minuten, vind ik altijd wel een fijne tijd dat altijd even tussendoor kan. Deze serie krijgt een 8,5 op imdb en is dus te volgen op Netflix.

New Girl

Deze serie kijk ik nu voor de tweede keer en is ook nog een lopende serie. Ze zijn inmiddels bij seizoen 6. Ook deze afleveringen duren 20 minuten. Het gaat over Jess, een vrouw van eind 20 die na een relatiebreuk bij drie mannen komt wonen. Ze zijn allemaal heel verschillend en leiden hun eigen leventje. Ze leven soms compleet langs elkaar heen, maar bemoeien zich ook net even te veel met elkaar. In het begin was het even inkomen, maar nu toch ook redelijk verslavend! Hij deed me denken aan de serie How I met your mother. Ook New Girl is te volgen op Netflix en krijgt een 7,7 op imdb.

Gossip Girl

Gossip Girl is wel een typische vrouwenserie, hoewel ik ook mannen ken die stiekem wel fan zijn van deze serie. De ‘mijne’ helaas niet, haha. Deze serie is afgelopen en heeft in totaal 6 seizoenen, ik ben nu bezig met seizoen 5. Elke aflevering duurt ongeveer 40 minuten, dus je moet er wel steeds even voor gaan zitten. Géén probleem! Het gaat over jongeren in the Upper East Side in New York. Er is een Gossip Girl die allerlei roddels verspreid over deze jongeren, de ene roddel net wat genanter dan de andere. Het is een lekker dramatische serie met problemen die allemaal stiekem best voorspelbaar zijn. En toch blijf je maar kijken! Alle seizoenen staan op Netflix en de serie krijgt een 7,4 op Netflix.

Kijk jij wel eens series?

Volg:

1 Reactie

 1. gerdiemar
  3 mei 2017 / 7:45 am

  Die popcorn erbij maakt kijken compleet…‼️
  Ken geen van de door jou genoemde series, tot nu toe nooit netflix gezien.
  Hoorde gisteren dat er nieuwe afleveringen van House of Cards komen. Ook nog nooit naar gekeken.
  Wieisdemol en Boer zoekt vrouw…dat waren ‘mijn’ bekeken series😃😀ja ja….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge