Favoriete drankjes

Twee liter per dag drinken, daar kom ik meestal helaas niet aan. Ik ben wel vaak op zoek naar leuke ‘tructjes’ om meer te drinken. Zo hoorde ik van iemand de slogan: “na elke plas, een glas!”. Hoe vaker je naar de wc moet, hoe meer je drinkt, hoe vaker je weer naar de wc moet, hoe meer je weer drinkt etc. Ik heb dat een aantal dagen gedaan en ik kwam toen inderdaad makkelijk aan de twee liter! Wel wordt het op een gegeven moment heel irritant om alwéér naar de wc te moeten.

Daarnaast had ik een app gedownload waarin je een plantje moet verzorgen. Als de plant dorst heeft, moet je hem een glas water geven. Het idee is dan natuurlijk wel dat je dan zelf ook gezellig meedrinkt. De app staat nog gezellig op m’n telefoon, maar mijn plantje heeft het helaas niet overleefd haha. Als je nog goede tips weet?!

Het is niet dat ik het niet lekker vind om een glas water of iets anders te drinken, ik denk er gewoon niet zo vaak aan. Maar als ik dan wat drink, heb ik wel wat voorkeuren. Dit zijn mijn favorieten!

Non-alcoholisch

  1. Thee. In de ochtend, in de middag, in de avond, heerlijk! Het liefst drink ik Earl Grey thee (lekker saai), English Breakfast, Rooibos, Lemon, Turkish apple en Zoethout. Sterrenmunt vind ik af en toe ook wel lekker. Verse muntthee is niet zo mijn ding.
  2. Spa rood. Ook dit drink ik elke dag, meestal bij het eten en in de middag.
  3. Cappuccino. We hebben zo’n melkschuimer, die werkt het beste met houdbare volle melk. Dit drink ik vaak in het weekend.
  4. Verse sinaasappelsap. Dit bestel ik vaak in een café, of ik maak het zelf thuis. Lekker!
  5. Warme chocolademelk met slagroom. Oh zo healthy, maar in de winter ben ik hier wel echt fan van haha.

Alcoholisch

  1. Rode wijn. Toen ik 16 was dronk ik vooral zoete witte wijn, daarna droge witte en nu vind ik rode wijn het lekkerst. Tijdens het stappen (een vrij zeldzame bezigheid haha) drink ik wel liever droge witte wijn, bij het eten of na het eten liever rode!
  2. Radler. Laatst weer herontdekt, lekker met dit zomerse weertje :).
  3. Rosé-bier. Ik houd absoluut niet van gewoon bier, maar deze zoete variant vind ik wel heel lekker.

Wat zijn jouw favoriete drankjes?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge