Even alleen zijn

Thomas, Marthe en ik zitten met z’n drietjes in de auto. We gaan plantjes kopen bij een kwekerij hier vlakbij en daarna nog even naar de supermarkt (“Supermarthe”, aldus Marthe). Voordat we naar de kwekerij gaan, rijden we nog even naar het dorp om een pakketje te brengen. We besluiten dat Thomas dat doet en dat ik samen met Marthe even in de auto blijf zitten.

Via het spiegeltje in mijn zonneklep zoek ik oogcontact met Marthe, dat scheelt weer de hele tijd omgedraaid zitten. Ze kijkt me stralend aan en maakt vervolgens een wuifgebaar. “Ga maarrrr. Mama ga maarrrrr”. (Sinds kort heeft ze een Gooische rrr, mega schattig en géén idee waar die vandaan komt. Ik heb genoeg opnames ervan, mocht je benieuwd zijn haha). Ik moet lachen en vraag haar of ze bedoelt dat ik ook even uit de auto moet snappen. Vol overtuiging knikt ze van ja. “Ga maarrrr!” Ik vraag haar: “Wil je even alleen zijn?” Ja, dat wilde ze wel. Heel volwassen, maar dat gaan we nog maar even niet doen. We besluiten om een liedje te zingen en ook dat is een goed idee.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    28 maart 2024 / 8:26 am

    Wat een honneponnie is ze! De foto bewijst dat des te meer. Lief hoor dat ook jij even mee mocht met papa Thomas en dat zij wel even op de auto zou passen:) Met Gooise rrrr en al:)….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge